Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

EcoFlow River Max

229.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

576Wh kapacitás
Duplázza meg vagy legyen könnyű.
A RIVER Max két 288Wh-s akkumulátorral rendelkezik. Válassza le az alsót, ha a súly az elsődleges, vagy hagyja bekapcsolva, hogy kétszer annyi energiát adjon.

600W AC kimenet
A legkedveltebb dolgok 80%-át látja el energiával.
A 600 W-os kimeneti teljesítménnyel és 9 konnektorral a RIVER Max a legfontosabb eszközök 80%-át látja el energiával, és még többet, ha az X-Boost be van kapcsolva. Ezzel akár 1800 W-os teljesítményig képes leszel kezelni a dolgokat.

A töltés macerás, ezért gyorsabbá tettük.
Csatlakoztassa a RIVER Max-t a hálózati töltőkábellel, és 1 óra alatt 0-80%-os töltöttséget érhet el. Ez gyorsabb, minthogy összepakolhatnád a csomagjaidat.

A tiszta, zöld mini konnektoros gép.
Csatlakoztasson egy EcoFlow 110 W-os napelemet, és mindössze 3 óra alatt feltöltődhet. Vagy csatlakoztassa saját, harmadik féltől származó paneljét.

Feltöltésre van szüksége?
Csatlakoztassa a RIVER mini-t egy autódugón keresztül, és 265 óra alatt feltöltheti útközben.

Akkumulátor-kezelő rendszer
Teljesítmény plusz biztonság.
A magabiztosság akkor jön, ha tudja, hogy az akkumulátor képes gondoskodni magáról. Az akkumulátorkezelő rendszer önszabályozza magát, hogy hordozható erőműve akkor is a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, amikor a határértékek határáig van terhelve.

Alkalmazás-támogatás
Vezérlés távolról.
Az EcoFlow alkalmazás még kényelmesebbé teszi a kültéri áramellátást.Nézze meg, mit lát a készülék valós idejű mérési adatokkal arról, hogyan használják azt.A telefonja távvezérlővé válik, amely bárhonnan működik.

0
Kosár
  • No products in the cart.