Rólunk

 

A Camelot több mint 20 éve, a 90-s évek közepe óta van jelen Nyíregyházán. Eleinte a szerep és kártyajátékosok találhatták meg a boltban kikapcsolódásukhoz, szenvedélyükhöz szükséges újdonságokat, alap és kiegészítő eszközöket. Később ehhez kapcsolódőan jöttek a sci-fi és fantasy témájú könyvek széles választéka. A környéken egyedülálló kínálatot nyújtva ezen stílusok kedvelőinek.

Az Omnia melletti udvarba költözést követően indult el az elsők közt a városban a számítógépes játékok árusítása, valamint öt játékra felkészített gépen lehetett hálózatban játszani a kor legnépszerűbb játékaival. Ez a játék lehetőség, és a kártyásoknak is nyújtott játék helyszín sok fiatalnak biztosított kikapcsolódást az iskola után. A közös játék, érdeklődés sok azóta is tartó barátságot és társaságot hozott létre. A boltban dolgozók maguk is szerették ezeket így, ha a lehetőségek engedték bármikor szívesen beszálltak egy körre. 🙂

A NyírPláza megnyitását követően nem sokkal, a második üzlet is megnyílt a Pláza emeletén, ahol minden elérhető volt mint a másikban. A helyszín lehetőséget adott arra, hogy helyi informatikai üzletekkel együtt működve számos számítógépes játék versenyt bonyolítsunk le. Olyan máig népszerű játékok aktuélis részeivel folytak a versenyek, mint Counter-Strike, Call of Duty, a konzolokkal népszerűvé vált ritmus játékok és azok legnépszerűbbje a Guitar Hero. Elmaradhatatlanok voltak a mindig népszerű FIFA csaták, vagy a BL bajnokság csapat sorsolással.  A hálózatba kötött gépeken folyó versenyek a Pláza közönsége előtt folytak különféle díjakért. Egy fajta előfutára volt a mostanában oly népszerű esport versenyeknek.

A digitális játék világával párhuzamosan több népszerű gyűjtögetős kártyajátéknak is meg volt a rajongó tábora, aki vagy az üzletben, vagy klub helyiségben mérhették össze tudásukat, próbálhatták ki taktikájukat. A legnépszerűbbeknek pld. Magic The Gathering, Hatalom Kártyái megvoltak a saját verseny sorozatai, megmérettetései. A heti és friss kártyacsomagok megjelenéshez kapcsolódó versenyeken túl, a nemzeti bajnokság helyi selejtezőit is sokáig levezettük.

Idővel minden változik így bolt is változott. Egyre hangsúlyosabbak lettek a video játékok. Megjelentek az első olyan játék konzolok, amik a hazai otthonokba is tömegesen kerültek be. Az Xbox 360-nal és Playstation 3-mal új szórakozási formát hozott az otthonokba. Folyamatosan bővülő játék és konzol kínálattal elégítettük ki az igényeket. Hamarosan megjöttek azok játékok, amiket valaki már megunt vagy végig játszott, így a használt termékek is a polcra kerültek. Az internet, a számítógépek, a konzolok elterjedésével a korábban oly népszerű hálózatos és konzolos játék lehetőség vesztett vonz erejéből, idővel megszűnt.

Ez idő tájt kerültek a mozikba az új Star Wars filmek. Jöttek a MARVEL féle szuperhős filmek, egyéb kultikus filmnek és sorozatok. A filmekhez és játékokhoz kapcsolódó használati és ajándéktárgyak, bármilyen alkalomból adhatók, vagy egyszerűen csak mert szeretnénk vagy tetszik. Az alkalmi vevők mellett a gyűjtők is megtalálhatják kedvenc témájukat. A sokféle termék között vannak rendszeresen megtalálhatóak, és vannak amik csak egyedileg, vagy csak igen kis mennyiségben érkeznek. Mindig érdemes benézni, mert sose lehet tudni mi érdekes van épp a polcon. 🙂

Mivel mindig nyitottak voltunk az újdonságokra és érdekes dolgokra, így jött a magas minőségű és egyre népszerűbb Apple termékek forgalmazása. A kiegészítők, tartozékok és sok olyan okos eszköz, ami nem csak a márka készülékeivel használható.  Az informatikai vonalon a PC-ket sem hanyagoljuk. Az egyre növekő Gamer közösségnek a megfelelő számítógépen kívül, sok népszerű márka, mint Razer, Logitech vagy Steelseries, kiegészítő felszerelései is folyamatosan a polcon vannak. Ha egy jó füles vagy egér kell, akkor az nálunk mindig van.

Az otthonokban számos eszköz segíti manapság a házi munkát, teszi könnyebbé a mindennapokat. Az egyik ilyen eszköz a robotporszívó, amit először a megyében kezdtünk el forgalmazni. Az amerikai iRobot úttörő szerepet vállalt a takarító robotok fejlesztésében és elterjesztésében. Ezzel a márkával kezdtük és idővel egyéb márkák is voltak átmenetileg, de végül az iRobot maradt. Nagyon sok elégedett háziasszonyt, vevőt szolgálnak ezek a robotok évek óta gond nélkül. Habár sokan kételkedtek egy ilyen össze-vissza mászkáló kütyü hatékonyságában, de teszt robotunkkal sokan győzödhettek meg róla saját otthonukban.

Jelenleg több mint 1000 féle termékből lehet válogatni üzletünkben. Konzol és PC játékok, gépek, kiegészítők. Apple termékek és kiegészítők. iRobot takaró robotok és kiegészítők, tartalék és kopó alkarészek folyamatosan. Ajándéktárgyak a filmes és játék kultúra rajongóinak. Az eladáson túl mindezen termékekkel kapcsolatbon segítünk, ha elakadnának vagy kérdés merül fel. Meghibásodás vagy sérülés esetén intézzük garanciális, vagy azon túli javításukat.

Képek a bolt életéből.