Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

EcoFlow River Mini

119.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Erőteljesen hordozható.
A RIVER mini a méretéhez képest hatalmas, 210Wh kapacitással rendelkezik. Ez körülbelül hatszor több, mint egy hagyományos powerbank, miközben elég kicsi ahhoz, hogy a hátizsákba dobja. A nagy különbség? Rengeteg konnektorral rendelkezik. Ha már a konnektoroknál tartunk…

300W teljesítmény (600W X-Boost)
Vigyen fali konnektorokat bárhová.

Akár 600W-ot igénylő eszközök tápellátása bekapcsolt X-Boosttal. Ilyen a TV, a játékkonzolok, a laptopok vagy akár a kávéfőző. Használja ki az USB- és DC-csatlakozókat, valamint a vezeték nélküli töltőpadot, és egyszerre akár 8* készüléket is táplálhat. A kempingezés sokkal kényelmesebbé válik.
*Feltételezi a RIVER mini (vezeték nélküli), a standard RIVER mini egyszerre legfeljebb 6 eszközt tölt fel.

A töltés macerás, ezért gyorsabbá tettük.
Csatlakoztassa a RIVER mini-t a hálózati töltőkábellel, és 1 óra alatt 0-80%-os töltöttséget érhet el. Ez gyorsabb, minthogy összepakolhatnád a csomagjaidat.

A tiszta, zöld mini konnektoros gép.
Csatlakoztasson egy EcoFlow 110 W-os napelemet, és mindössze 2,6 óra alatt feltöltődhet. Vagy csatlakoztassa saját, harmadik féltől származó paneljét.

Feltöltésre van szüksége?
Csatlakoztassa a RIVER mini-t egy autódugón keresztül, és 2,5 óra alatt feltöltheti útközben.

A biztonság most lett okosabb.
Feszültség, hőmérséklet és áram. Mindezeket automatikusan kezeli, így a RIVER mini-t a maximumot hozhatja ki, és közben nyugodt lehet.

Vezérlők a zsebében.
Vezérelje és felügyelje RIVER mini készülékét bárhonnan, ahol van Wi-Fi kapcsolat, mindezt a telefonján keresztül. Csak töltse le az EcoFlow alkalmazást, és máris indulhat. Távol van a világhálótól? Csatlakozzon peer-to-peer kapcsolaton keresztül, és még mindig rendben van.

0
Kosár
  • No products in the cart.