iRobot – porszívók, feltörlők, tartozékok

Az otthonokban egyre több gép segíti a minden napi teendőket. Az iRobot a termékeivel a takarításban nyújt segítséget azzal, hogy a porszívózás és felmosást veszi át az embertől. Elég sok időt megtakaríthat, nem kell hajlongani és akár minden nap elindíthatóak.

Az iRobot az egyik vezető robot porszívó gyártó a világon. A cég a MIT-en (Massachusetts Institute of Technology) robotikai kutatásokkal foglalkozó dolgozók indították, hogy kutatási ismereteiket a gyakorlatba is átültessék. Ez első években üzleti és kormányzati szektor részére dolgoztak. Hosszú fejlesztési időszakot követően 2002-ben megjelentek az első otthonokba szánt eszközeik a Roomba robot porszívók. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a robotok egyre többet tudnak és a céljuk olyan környezet megalkotása, amiben robotjaik egymással és okos otthonokkal együtt müködhessenek. A Roomba robot porszívók és Braava feltörlök több millió háztartásban dolgoznak világ szerte.

Üzletünkben közel 10 éve találhatóak meg a takarító robotok. Az elsők között kezdtük forgalmazásukat az amerikai iRobot cég modelljeivel. A Roomba proszívók meggyőző teljesítményükkel és megbízhatóságukkal vívták ki hírnevüket. Számos teszten vettek már részt, amelyeken rendre az élen végeztek. A Braava feltörlő robotokkal pedig teljessé tehető a takarítás.

Üzletünkben mindkét robot modelljei elérhetőek és a hozzájuk való tartozékok. Segítünk a megfelelő robot kiválasztásában és ha vásárlás előtt szeretné a Roomba-t kipróbálni arra is lehetőséget biztosítunk. Előzetes egyeztetést követően egy napra kikölcsönözhető. Saját otthonában megnézheti, hogy működik és mire képes.