iRobot Roomba robot porszívók

A Roomba porszívó család 2002-ben jelent meg és a folyamatosan fejlődik. A belépő szinttől kezdve a legfrissebb és legtöbbet tudó modellekig, mindenki megtalálhatja a neki tudásban és árban megfelelőt.

600-s család

A modell családba tartozó robotok 3 fázisú takarítással, iAdapt navigációs rendszerrel és szűrővel ellátott Aerovac tartállyal rendelkeznek. A takarítás során folyamatosan térképezik a bejárt területet és választják ki a megfelelő útvonalat, hogy bejárjáka az egész területet.

900-s család

A 900-s modellek, már szisztematikus takarítási móddal rendelkeznek, ezért képesek menet közben újra tölteni magukat és folytatni a munkát. Új iAdapt 2.0 vizuális navigációs rendszerrel térképez. AeroForce  három fázisú takarítás, nagyobb szívó erővel, dupla gumi hengerekkel és a legkisebb porszemeket is kiszűrő filterekkel. Az iRobot Home App-pal telefonról vezérelhető és felügyelhető.

e család

A 600-s modellekhez hasonlóan iAdapt navigációs rendszerrel rendelkezik és takarítás közben térképez. Viszont az AeroForce rendszert, dupla gumi hengereket és a legkisebb porszemeket is kiszűrő filterekkel. Az iRobot Home App-pal telefonról vezérelhető és felügyelhető.

i család

Területi korlát nélkül és az Imprint technológiával akár szobánkénti takarítással. iAdapt 3.0 vizuális navigációs rendszer. Premium AeroForce takarítás tovább növelt teljesítmény, dupla gumi hengerek és a legkisebb porszemeket is kiszűrő filterekkel. Az iRobot Home App-pal telefonról vezérelhető és felügyelhető. Clean Base rendszerrel automatikusan ürití magát akár 30 alkalommal is, így akár hetekig rá se kell nézni.