Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

The Last Of Us Part I (PS5)

29.990 Ft

1db készleten

Korhatár

Játékmód

Éld át újra a legendás játékot, amely az egészet elindította – PlayStation®5 konzolra újra fejlesztve. Tapasztald meg az érzelmekkel teli történetmesélést és a felejthetetlen karaktereket a The Last of Us™-ban, amely több mint 200 év játéka díjat nyert.

Egy lepusztult civilizációban, ahol a fertőzött és harcedzett túlélők tombolnak, Joelt, a megfáradt főszereplőt felbérlik, hogy csempéssze ki a 14 éves Ellie-t egy katonai karanténzónából. Ami azonban egy kis munkának indul, hamarosan brutális kalanddá változik.

Tartalmazza a teljes The Last of Us egyjátékos történetet és az ünnepelt előzményfejezetet, a Left Behind-ot, amely azokat az eseményeket tárja fel, amelyek örökre megváltoztatták Ellie és legjobb barátja, Riley életét.

  • Továbbfejlesztett látvány: A Naughty Dog legújabb PS5™ játékmotor technológiájával az alapoktól kezdve teljesen átépítették, hogy minden vizuális részletet javítsanak. A The Last of Us élményt hűen továbbfejlesztették valósághűbb megvilágítással és hangulattal, részletesebb környezetekkel és az ismerős terek kreatív újragondolásával.
  • Gyors betöltés: A kezdeti betöltési idők szinte azonnaliak, és zökkenőmentesek a játék indítása után a PS5 konzol SSD-jének köszönhetően – így ott folytathatod a történetet, ahol abbahagytad, és gyorsabban betöltheted az egyes összecsapásokat és fejezeteket.
  •  Haptikus visszacsatolás: A DualSense™ vezeték nélküli vezérlő haptikus visszacsatolási támogatása minden fegyverhez feldobja a fegyveres összecsapásokat, valamint életre kelti a környezetet a finom eső, és a friss hóra lépés roppanásának érzésével.
  • Adaptív ravaszok: Mindegyik The Last of Us ikonikus fegyver, beleértve Joel revolverét és Ellie íját, immár dinamikus DualSense vezeték nélküli vezérlő ravasz ellenállást és visszarúgást biztosítanak elsütéskor, hogy mélyebben elmerülhess az összecsapásokban.
  • 3D hang: A Naughty Dog PS5 konzol Tempest 3D AudioTech funkciójának kihasználására tervezett, újonnan frissített audiomotorja gazdagabb hangzásvilágot, nagyobb robbanásokat és zsigeribb játékmenetet biztosít kompatibilis sztereó fejhallgatón (analóg vagy USB) vagy TV-hangszórókon keresztül.
0
Kosár
  • No products in the cart.