Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Steelrising (PS5)

15.990 Ft

1db készleten

Korhatár

Játékmód

Párizs, a Fény Városa egy furcsa alternatív univerzumban váratlanul sötétségbe borul, és minden jel arra utal, hogy kizárólag Aegis, egy furcsa képességekkel rendelkező hősnő tud segítő kezet nyújtani a lakók számára.

Vedd át az irányítást a titokzatos hősnő felett a Steelrising részeként, és válj félelmetes harcossá, miközben robotseregek és egyéb különleges lények ellen indulsz csatába, amelyek során ritmikusságodra, ügyességedre és sebességedre egyaránt nagy szükséged lesz a speciális képességek társaságában. Fedezd fel szabadon Párizs különleges utcáit, járd be ismert városrészeit és kastélyait, miközben a felfedezéshez akár a háztetőket is használhatod majd, de ne feledd: a város titkai mind rád várnak.

A Steelrising részeként az alternatív történelmet ismerhetjük meg, ami tele van félelmetesebbnél-félelmetesebb mechanikus ellenfelekkel, de ha elég ügyesen forgatjuk a lapokat, akár még szövetségesekre is lelhetünk odakint. Alapszabály azonban, hogy önmagunkon kívül senkiben sem bízhatunk meg igazán!

0
Kosár
  • No products in the cart.