Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Star Wars Darth Vader Force FX Elite Fénykard The Black Series

154.990 Ft

1db készleten

Darth Vader egykor hős Jedi lovag volt, de az Erő sötét oldala elcsábította, Sith Lord lett, és a Birodalom élére állt a Jedi Rend kiirtásában.

A rajongók a Star Wars-saga legnagyobb csatáit és küldetéseit képzelhetik el a Black Series fénykardjaival. Kiváló tulajdonságaival és díszítésével ez a sorozat megtestesíti azt a minőséget és realizmust, amit a Star Wars rajongók szeretnek. A Force FX Elite fénykarddal, amely fejlett LED technológiával rendelkezik, a rajongók elképzelhetik a Star Wars kalandokat.

FEJLETT VILÁGÍTÁS HANGHATÁSOKKAL: A Darth Vader Force FX Elite fénykard a legrealisztikusabb Force FX fénykard, amely a fejlett LED-eket és a szórakoztató hanghatásokat ötvözi.

PRÉMIUM RÉSZLETESSÉG A HITELESSÉGÉRT: A Darth Vader Force FX Elite fénykard dizájnja és díszítése Darth Vader ikonikus piros fénykardja alapján készült, amely a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozatban szerepel.

SZÓRAKOZTATÁS ÁLTAL INSPIRÁLT HATÁSOK: A markolaton lévő kapcsolóval és gombbal aktiválhatja a szórakoztató ihletésű hanghatásokat, a progresszív gyújtást, a harci ütközés effektust, a párbaj effektust és a csatasorozat módot.

TARTALMAZZA AZ ÁLLVÁNYT ÉS A KIVEHETŐ KYBERKRISTÁLYT: Büszkén mutogasd ezt a fénykardot a mellékelt állványon, a levehető pengével vagy anélkül, és mutasd meg a mellékelt kivehető kyberkristályt.

14 éves kortól.

FIGYELMEZTETÉS: Ez a játék olyan villanásokat produkál, amelyek érzékeny egyéneknél epilepsziát válthatnak ki.

3db 1,5 V-OS AA / LR6 ALKÁLI ELEM SZÜKSÉGES. NEM TARTALMAZZA.

A terméket mérete miatt csak GLS Futárral tudjuk küldeni!

0
Kosár
  • No products in the cart.