Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Star Wars Darth Vader Force FX Elite Fénykard The Black Series

154.990 Ft

2 készleten

Gyártó

Téma

,

Darth Vader egykor hős Jedi lovag volt, de az Erő sötét oldala elcsábította, Sith Lord lett, és a Birodalom élére állt a Jedi Rend kiirtásában.

A rajongók a Star Wars-saga legnagyobb csatáit és küldetéseit képzelhetik el a Black Series fénykardjaival. Kiváló tulajdonságaival és díszítésével ez a sorozat megtestesíti azt a minőséget és realizmust, amit a Star Wars rajongók szeretnek. A Force FX Elite fénykarddal, amely fejlett LED technológiával rendelkezik, a rajongók elképzelhetik a Star Wars kalandokat.

FEJLETT VILÁGÍTÁS HANGHATÁSOKKAL: A Darth Vader Force FX Elite fénykard a legrealisztikusabb Force FX fénykard, amely a fejlett LED-eket és a szórakoztató hanghatásokat ötvözi.

PRÉMIUM RÉSZLETESSÉG A HITELESSÉGÉRT: A Darth Vader Force FX Elite fénykard dizájnja és díszítése Darth Vader ikonikus piros fénykardja alapján készült, amely a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozatban szerepel.

SZÓRAKOZTATÁS ÁLTAL INSPIRÁLT HATÁSOK: A markolaton lévő kapcsolóval és gombbal aktiválhatja a szórakoztató ihletésű hanghatásokat, a progresszív gyújtást, a harci ütközés effektust, a párbaj effektust és a csatasorozat módot.

TARTALMAZZA AZ ÁLLVÁNYT ÉS A KIVEHETŐ KYBERKRISTÁLYT: Büszkén mutogasd ezt a fénykardot a mellékelt állványon, a levehető pengével vagy anélkül, és mutasd meg a mellékelt kivehető kyberkristályt.

14 éves kortól.

FIGYELMEZTETÉS: Ez a játék olyan villanásokat produkál, amelyek érzékeny egyéneknél epilepsziát válthatnak ki.

3db 1,5 V-OS AA / LR6 ALKÁLI ELEM SZÜKSÉGES. NEM TARTALMAZZA.

A terméket mérete miatt csak DPD Futárral tudjuk küldeni!

0
Kosár
  • No products in the cart.