Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Ride 5 (XSX)

22.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Korhatár

Játékmód

, ,

A versenyzési vágyad megérdemli a legjobb motorokat. A RIDE franchise új fejezete először kizárólag PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re készült, új, lenyűgöző szintű realizmust és élethű élményeket hozva a játékba.
A RIDE 5 a valaha készült legnagyobb motoros játék. Versenyezz több, mint 35 helyszínen, és gyűjts össze 200-nál is több motort a világ leghíresebb gyártóitól. Minden típus minden alkatrésze a legaprólékosabb módon lett kidolgozva, hogy úgy érezd, tényleg egy igazi versenygépen ülsz.

A nagyszabású karrier mód segítségével felkapaszkodhatsz a motoros világ ranglétráján, és megnyerheted a legnagyobb bajnokságokat. Versenyezz egyre gyorsabb és ügyesebb riválisok ellen, és sajátítsd el a különböző típusú motorok kezelését, a szerény utcai gépektől kezdve a legerősebb, legvadabb versenymotorokig.

A tiszta égbolt bármikor átválthat óriási felhőszakadássá, majd vissza napsütéssé, különösen a hosszú versenyeken. A felhők fokozatosan tornyosulnak feletted, így mindig változnak a fényviszonyok és a pálya hőmérséklete is. Készülj fel a váratlan helyzetekre, a száraz és esős körülményekre, amelyeket a továbbfejlesztett fizikai modell tesz még izgalmasabbá.

Új Race Creator móddal saját futamokat hozhatsz létre magad vagy barátaid számára. Egyszerű versenyektől a teljes bajnokságokig bármit létrehozhatsz, saját szabályokkal, meghatározott motorokkal, pályákkal. Sőt, ebben a részben újra választható az osztott képernyős mód, így akár ketten is száguldhattok ugyanazon a konzolon!

0
Kosár
  • No products in the cart.