Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

MotoGP 23 (XBOX)

18.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Korhatár

Játékmód

,

A legelismertebb MotoGP™ bajnokokkal vállvetve versenyzés érzése ismét visszatér a pályára, egy új fejezettel, tele izgalmas új funkciókkal.
És ahogy a végén csak egy versenyző szerezheti meg a bajnoki címet, úgy csak egy hivatalos MotoGP™ videojáték létezik.

A végső cél továbbra is ugyanaz: a Moto3™-ról a Moto2™-re felmászni a MotoGP™ Olimposzára, de a karrier megválasztásának módját teljesen újratervezték, hogy a legvalóságosabb és legszemélyesebb élményt nyújthassa valaha. A többi versenyzővel való kapcsolat nagy szerepet fog játszani: a rivalizálás valóban befolyásolhatja a versenyt és végső soron a karriered, ezért kövesd az új, játékon belüli virtuális közösségi média platformot… és figyelj a hátad mögé.
És csakúgy, mint a való életben, a döntő pillanatok hirtelen fellendíthetik karriered: ezek az új „Fordulópontok”, rövidítések, amelyek segítségével gyorsabban haladhatsz végig a különböző osztályokon, dedikált kihívásokkal.

A könnyű út soha nem vezetett nagy győzelmekhez. Tehát ha készen állsz egy kihívásra, imádni fogod az új Dynamic Weather funkciót. Ez hozza a legmagasabb szintű kiszámíthatatlanságot a játékban, például egy száraz versennyel, amely gyorsan esős káoszba fordulhat. Hozd ki a legtöbbet az új zászlótól zászlóig szabályból, és cseréld le motorkerékpárjaidat, és szerezz stratégiai előnyt riválisaiddal szemben! Amikor minden változhat, az időzítés számít a legjobban.

Személyes stílusod nem csak a vezetési módodban mutatkozik meg, hanem a választott megjelenéseden is. Tehát engedd szabadjára kreativitásod, és mutasd meg stílusod a nagy teljesítményű grafikus szerkesztőink által kínált végtelen lehetőségekkel.
A cross-play* funkciónak köszönhetően most megoszthatod alkotásait már az első naptól fogva.

*Crossplay elérhető PlayStation és Xbox konzolok között.

A csomag tartalma:
– MotoGP 23 alapjáték
– VIP Multiplier Pack DLC
– Special Suits DLC

0
Kosár
  • No products in the cart.