Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Michael Jackson Superb Scale Szobor

259.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Téma

, ,

A pop királya, a zene örök ikonja, Michael Jackson.”

A Blitzway tökéletesen rekonstruálta Michael Jackson színpadi megjelenését, megörökítve minden ikonikus részletet, a jellegzetes lófarokstílusától kezdve a bőrének finom textúráján át a jelmezének aranyozott részleteiig, amelyek különböző fényviszonyok mellett káprázatos fényt tükröznek vissza. A Michael Jackson standard változata a szorosan zárt száj és az ökölbe szorított kézfej izomdefiníciójának aprólékos ábrázolásával feszültséget közvetít, és valóban életre kelti Michael Jackson jelenlétét a színpadon.

Az 1992 és 1993 között megrendezett Michael Jackson Dangerous Tour legendás koncert maradt, amelyre nemcsak a rajongók, hanem sokan mások is emlékeznek erőteljes előadásai miatt. A Blitzway élénken megörökítette ennek a turnénak minden aspektusát, Michael Jackson arckifejezéseitől kezdve, ahogy a színpadról szemlélte a közönséget, a viselt jelmezekig és a pózokig, amelyeket felvett.

Élje át a pop káprázatos királyának, Michael Jacksonnak az eleven pillanatait, ahogyan a Dangerous Tour színpadán emlékezünk rá.

Mérete kb. 57cm.

0
Kosár
  • No products in the cart.