Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Jurassic Park Evolution 2 (PS5)

17.990 Ft

2db készleten

Játékmód

Korhatár

Dinoszaurusz szimuláció folytatása
A Jurassic World Evolution 2 a Frontier 2018-as, nagy sikerű Jurassic World Evolution menedzsment-szimulátorának várva várt folytatása. A folytatás egy lebilincselő történetkampányt, nagyszerű új funkciókat és elképesztő dinoszauruszokat kínál, amelyek hihetetlenül valóságosnak és élethűnek tűnnek.

Ha ehhez hozzáadod a kibővített építési lehetőségeket és a még több testreszabási lehetőséget, akkor egy még nagyobb, jobb és hitelesebb Jurassic World játékot kapsz.

Ikonikus karakterek
Merülj el a Jurassic World magával ragadó eredeti történetében, amely a Jurassic World: Fall of an Empire felejthetetlen eseményei után játszódik. Védd és szelídítsd meg a dinoszauruszokat, és irányítsd a parkot a filmek ikonikus szereplői mellett, köztük Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) oldalán.

Ahogy a filmben
A Jurassic World Evolution 2 Káoszelmélet módjában eljátszhatod kedvenc filmjeid kulcsfontosságú pillanatait – váratlan fordulatokkal. Tapasztald meg első kézből a legendás Jurassic World és Jurassic Park filmek „mi lett volna, ha” forgatókönyveit. Az egyes szintek mind az öt film korszakaiban és helyszínein játszódnak.
0
Kosár
  • No products in the cart.