Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Disney Zippermouth Plush Figure Maleficent 24 cm

16.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Téma

Ő egy ikonikus Disney-gonosz, aki gyakorlatilag korlátlan varázserővel rendelkezik. Még félelmetes sárkánnyá is át tud változni. Tehát csak egy módja van annak, hogy Maleficent, minden gonoszság úrnője aranyosnak és bújósnak tűnjön. Mégpedig úgy, hogy egy gyűjthető plüss Zippermouth™ plüssfigurává alakítod.

A Csipkerózsika című klasszikus Disney animációs film ihlette Maleficent sárkány Zippermouth™ az imádnivaló, kissé pajkos, chibi-stílusú plüss szörnyek új sorozatához csatlakozik. A bájos, éles eszű és személyiséggel teli Zippermouth™ olyannyira tele van részletekkel és minőséggel, hogy még a legigényesebb felnőtt gyűjtőknek is tetszeni fog.

A Maleficent Dragon Zippermouth™ egyedileg kitömött karmokkal, az összes felületi részlet hímzésével (a Zippermouth™ sosem használ nyomtatott részleteket), a toronymagas szarvakon díszítő felülvarrással és egyedi festésű, szuper puha tapintású anyaggal rendelkezik. Jellegzetes sárkányszárnyaival, tüskés farkával, élénksárga szemeivel és vibráló lila pikkelyeivel érkezik, így Maleficent ugyanolyan lenyűgöző, mint a filmvásznon. És természetesen minden Zippermouth™ cipzáras mosolya a védjegyévé vált. Csak húzd ki a cipzárat, hogy felfedd Maleficent villás nyelvét.

Mérete kb. 24cm.

0
Kosár
  • No products in the cart.