Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Death Stranding (PS4)

3.990 Ft

3 készleten

Játékmód

Korhatár

Egy izgalmas utazás az ősi jövőbe, a szétszóródott társadalom összekapcsolásáért.

Sam-nek a kékgalléros ezermesternek kell megmentenie az emberiséget a rá leselkedő rejtélytől, a Death Standingtől, mely éppen az emberiséget írtja. A túlvilág szörnyű teremtményei barangolnak a szétesett társadalom által meghagyott, elveszett világban. Sam küldetése kapcsolatot létrehozni a túlélőkkel, és ezzel remémyt adni az emberiségnek.

Fegyverezd fel magad miközben a csomagod súlya alatt egyesítsd úra a nemzetet. Védd meg a felszerelésed a vad banditáktól és rejtőzz el az ijesztő Beached Things lények elől… vagy nézz szembe azzal, ahogy a tőled függő embereket cserben hagyod.

A Decima Engine hipperrealisztikus, a Death Standing által teljesen átalakított világot prezetál. Megkerülhetetlen akadályok állják utadat és kényszerítenek ara, hogy más utat találj, míg a természetfeletti elemek miatt a környezet is változik.

Nincs klasszikus “Game over” a Death Standingben. Ha elveszted az életed egy feje tetejére állított világba kerülsz, ahonnan vissza kell találnod az élők földjére. Légy okos a küzdelemben, az ellenfél megölése itt sosem megoldás.

Segíts más utazóknak anélkül, hogy találkoznátok az aszinkron online játékmenettel. Küldj felszerelést, osztozzatok a biztonságos búvóhelyeken és kövesd a többi hírvivő útját, hogy újra egyesíthessétek a civilizációt.

A PS4 exkluzív játékokhoz hűen ez is magyar felirattal lesz játszható.

0
Kosár
  • No products in the cart.