Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Cities Skylines II (PC)

18.990 Ft

Elfogyott

Korhatár

Játékmód

Ha meg tudod álmodni, meg is tudod építeni.

Építs fel egy várost az alapoktól, és alakítsd át olyan virágzó metropolisszá, amilyet csak Te tudsz elképzelni. Ilyen léptékű építkezést még sosem tapasztaltál. A mély szimulációval és élő gazdasággal rendelkező Cities: Skylines II korlátok nélküli világépítést kínál.

Tedd le az alapokat, hogy elkezdődhessen a városod fejlődése. Teremtsd meg az utakat, az infrastruktúrát és a rendszereket, amelyek nap mint nap lehetővé teszik az életet. Minden rajtad múlik – minden.

Az is a Te döntésed, hogyan növekszik a városod, de tervezz stratégiailag. Minden döntésnek hatása van. Képes vagy-e a helyi iparágakat élénkíteni, miközben a kereskedelmet is felhasználod a gazdaság fellendítésére? Mitől fognak virágozni a lakónegyedek anélkül, hogy megölnék a belváros pezsgését? Hogyan fog megfelelni a polgárok igényeinek és vágyainak, miközben egyensúlyban tartja a város költségvetését?

A városod sosem nyugszik. Mint minden élő, lélegző világ, idővel változik. Egyes változások lassúak és fokozatosak lesznek, míg mások hirtelen és váratlanul következnek be. Miközben tehát az évszakok váltakoznak, és az éjszakát követi a nappal, állj készen a cselekvésre, amikor az élet nem a terv szerint alakul.

Az Építők egyre bővülő közössége több lehetőséget jelent arra, hogy egy igazán úttörő várost építsünk a modokkal. Ezek mostantól könnyebben elérhetők a Cities: Skylines II-ben.

Minden idők legrealisztikusabb és legrészletesebb városépítője, a Cities: Skylines II új szintre emeli a kreativitásodat és a problémamegoldásodat. Gyönyörűen megjelenített, nagy felbontású grafikájával arra is inspirál, hogy felépítsd álmaid városát.

Cities: Skylines II Day One Edition tartalma:

Teljes játék
Előrendelői bónusz: 9 egyedi tereptárgy + Tampere térképe

0
Kosár
  • No products in the cart.