Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Biomutant Collector’s Edition (XONE)

41.990 Ft

Elfogyott

Játékmód

Korhatár

A BIOMUTANT egy nyílt világú, posztapokaliptikus Kung-Fu RPG, melynek sajátos harcrendszerével szabadon váltogathatsz a közelharc, lőfegyverek és mutáns képességek között. Járvány pusztít a világban, a Tree-of-Life gyökerei vérként ontják magukból a halált, a törzsek pedig továbbra is megosztottak. Fedezz fel egy káoszba taszított világot és határozd meg sorsát: te leszel a megmentője, vagy egy még sötétebb végzetbe taszítod?

  • Az egyedi stílusú harcrendszer teljes mozgási szabadságot és gyorsaságot biztosít, miközben szabadjára engedheted lőfegyvereid erejét, valamint közelharci és mutáns képességeidet.
  • A játékban lehetőséged lesz teljesen újrakódolni génfelépítésed, amivel megváltoztathatod kinézeted és játékstílusod, de ezek a módosítások természetesen tulajdonságaidat is befolyásolják.
  • Megkötések nélkül készítheted el fegyvereidet: kombinálj és illessz össze különböző alkatrészeket, majd alkosd meg saját egy- vagy kétkezes vágó, zúzó vagy szúró eszközöd.
  • A BIOMUTANT világában számos olyan karakterrel találkozhatsz, akik további menő cuccokat készítenek neked, például bionikus szárnyakat és ugróhátizsákot, de akár Automaton társadat is szívesen kipofozzák.
  • Karaktered felszerelését teljesen szabadon összeállíthatod. Nem csak fegyverét, de ruházatát és kiegészítőit is megválaszthatod.
  • Lábon, mecha páncélzatban, jet-skivel, léghajóval, vagy helyszínenként eltérő hátasokkal is bejárhatod a világot, és ami alatta van.

A Collector’s Editon tartalma: alapjáték, prémium doboz, poszter, hivatalos zene cd, Biomutant figura.

!!!FIGYELEM!!! A beérkező előrendeléseket az érkező mennyiség függvényében, sorrendben szolgáljuk ki.

0
Kosár
  • No products in the cart.