Xbox One X 1TB + Tom Clancy’s The Division 2

164.990 Ft

Leírás

Ez a speciális bundle tartalmaz egy Xbox One X 1TB-os gépet, egy vezeték nélküli kontrollert, egy Tom Clancy’s The Division 2 szoftvert, egy 1 hónapos Gamepass-t és egy 1 hónapos LIVE előfizetést.

Szerezd meg az Xbox One X Tom Clancy’s The Division 2 gépcsomagot, és vedd kezedbe a szabad világ sorsát. A Tom Clancy’s The Division 2 egy lövöldözős akció-RPG, ahol a felfedezés és a fejlődés a túlélés kulcsa. Vezesd elit ügynökök csapatát, és mentsd meg az országot az összeomlástól, miközben felfedezed Washington D.C. nyílt, dinamikus és veszélyes világát lenyűgöző 4K UltraHD felbontásban. Játssz a leggyorsabb, legmegbízhatóbb multiplayer hálózaton csapatban, vagy egymás elleni módban.

Az Xbox One X beépített 4K Ultra HD Blu-rayÔ lejátszót, 4K videó stream képességet és prémium hangzást kínál. Több, mint 1,300 játékkal, élethű, valódi 4K játékokkal és 40%-kal több erővel bármely más konzolhoz képest, még soha nem volt jobb időpont Xbox One X-en játszani.

Az online multiplayerhez Xbox Live Gold előfizetés szükséges Xbox konzolon, külön kapható, a csomagban 1 hónapos tagság található.