Xbox ONE Vezetéknélküli Kontroller – Fortnite Special Edition

18.990 Ft

Elfogyott

Megjelenés:2019-09-17

Küzdj az életben maradásért az Xbox Vezeték Nélküli Kontroller – Fortnite Special Edition változattal, amely epikus lila dizájnt, a legendás Dark Vertex öltözéket és 500 V-Buckot is tartalmaz, amelyet bármire elkölthetsz (a játékbeli tartalom eléréséhez a Fortnite játék letöltése és Xbox Live Gold tagság szükséges, külön kapható). Egyedi gombkiosztást és akár kétszer akkora vezeték nélküli hatósugarat kínál. A 3,5 mm-es sztereó headsetcsatlakozóhoz bármilyen kompatibilis mikrofonos fejhallgatót csatlakoztathatsz. Ráadásul a Bluetooth® technológia segítségével a kedvenc játékaiddal játszhatsz a Windows 10-es számítógépeken és táblagépeken.*

  • Textúrázott markolat
  • Módosítható gombkiosztás*
  • 3,5 mm-es sztereó headsetcsatlakozó
  • Bluetooth® technológia*

Kait Diaz Limited Edition változat, amely egyedi havas dizájnt, COG jelet, textúrázott ravaszt és gumírozott markolatot kínál. Kait Diaz téli páncélja által ihletve ez az Xbox vezeték nélküli kontroller hűen visszaadja a COG felszerelések hangulatát.

* A gombkiosztás az Xbox Accessories alkalmazáson keresztül állítható be, amely az Xbox One konzolon és Windows 10-számítógépeken fut. A hatótávolság a korábbi kontrollerekhez és az Xbox One S konzolhoz képest van megadva. Operációsrendszer-frissítések szükségesek lehetnek. További információért keresd fel az xbox.com/xboxone/controller-OS webhelyet.