Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

The King of Fighters XV Day One Edition (XBOX)

18.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Játékmód

,

Korhatár

ZÚZZ ÖSSZE MINDEN ELVÁRÁST
Az új „XV”, ami túlmutat mindenen!
Az 1994-es bemutatkozása óta, a KOF verekedős játéksorozat mindig izgalomba hozta a világot a vonzó karaktereivel és egyedi játékmechanikáival. 6 év telt el a sorozat utolsó címének megjelenése óta, és most a KOF XV felülmúlja az összes elődjét mind grafikai, mind játékmechanikai, mind az online élmény terén!
– Összesen 39 karakter vesz részt a csatában!
Klasszikus népszerű karakterek, újraélesztett karakterek, új karakterek, és még több! Hamarosan kezdődik a legepikusabb álom mérkőzés a KOF történetében!
– A KOF története eléri a csúcspontját!
A legújabb KOF rész ott folytatja a sztori módot, ahol az előző abbahagyta. Most egy kirobbanó csúcsponthoz érkezik a történet!
– A széria harci mechanikájának tetőpontja
Örökölve a széria 3 vs 3 csapat csatáját, a KOF XV egy új rendszert is tartalmaz. Élvezd a még soha nem látott gyorsaságot és frissességet.
– Könnyű és sokoldalú online játék
A rollback netcode-nak köszönhetően még kisebb a lagg az online meccseken. A több fajta csatabeállítás segítségével ki tudod választani hogy szeretnél játszani!
– A KOF tele van tartalommal, amit élvezhetsz
Tartalmaz egy galériát filmekkel és hangokkal, és egy új DJ pultot több mint 300 népszerű zenével a KOF sorozatból és máshonnan is.

0
Kosár
  • No products in the cart.