The Dark Pictures: Man of Medan (XONE)

Megjelenés:2019-12-31

Játékmód

Korhatár

A The Dark Pictures különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, ami hátborzongató kihívások elé állítja a játékosokat. Megismerik a különböző történeteket annak tudatában, hogy minden döntésük következményekkel jár. Jelentheti az összes karakter túlélését vagy halálát egyaránt.

A Man of Medan a The Dark Pictures antológia első játéka, ami emberfeletti borzalmakat hoz a Dél-Csendes-óceán vidékére. Öt barát egy hétvégi búvárkodásra indul, hogy felkutassanak egy II. Világháború hajóroncsot. Ahogy telik a nap kitör a vihar és kiruccanásuk hamar baljós fordulatot vesz. Ki fogja túlélni? Ki fog meghalni? Minden rajtad áll. Képes vagy mindenkit megmenteni?

A Supermassive Games egy új, rémisztő narratív kalandra invitál, amiben legmélyebb félelmeiddel kell szembenézned. Minden karakter túlélheti a történetet, de akár kivétel nélkül meg is halhat. Sorsukat döntéseid határozzák meg, a halál pedig minden sarkon ott leselkedik. Minden döntésed következményekkel jár, ami egyes karakterek túlélését vagy halálát is jelentheti.