Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Test Drive Unlimited Solar Crown (XsX)

19.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Várható érkezés: 2024-09-12
Játékmód

,

Korhatár

Versenyes élmény és életstílus egyben, a Test Drive Unlimited: Solar Crown tizenhárom év szünet után visszahozza a legendás, nyílt világú autós sorozatot a reflektorfénybe. Gurulj ki Hong Kong szigete 1:1 méretarányú másának útjaira, és éld át azt a luxust, amiről mindig is álmodtál. És ne feledd: ebben a világban a hírneved határoz meg mindent.

Hong Kong szigetén az álmok valósággá válnak, a kevéssé ismert, mégis komoly befolyással bíró Radiant szervezet pedig új mércét állított fel a luxus tekintetében. Most meghívja tagjait a Solar Crown bajnokságra. Kevesen tudják, mi a csoport valódi célja, de az egyértelmű, mik az értékei: a presztízs, az autók imádata és a versenyszellem.

A teljesen nyílt világú Test Drive Unlimited: Solar Crown lehetőséget nyújt rá, hogy bepillants ebbe a világba, a legszebb, legdrágább autókat vezesd a város és környékének útjain. A sziget teljes egészében, valódi 1:1 méretarányban lett modellezve több, mint 600 km úttal, a nagyvárosi utcáktól a hegyi szerpentinekig. Csak a legjobb versenyző nyerheti el a Solar Crown díjat, ezzel a klán elismerését.

Az új játék megtartja a Test Drive Unlimited sorozat alappilléreit: a lenyűgözően szép, modern autókat, a luxus házakat és szalonokat, a nyílt világot és a multiplayer fókuszt. Fedezd fel a szigetet szabadon, és vegyél részt a legintenzívebb versenyeken. Éld a kiváltságosok csillogó életét luxus lakosztályodban. A játékban megtalálható a Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo és számos más gyártó legexkluzívabb kínálata. Ám ezek az autók nem egyszerű járművek és versenygépek: kifejezik az ambíciódat, az életstílusodat, valamint az elkötelezettséged jutalmai is egyben. Ne feledd: az autód mutatja meg, ki vagy valójában.

Ebben a játékban nemcsak az autóidat szabhatod testre. Bármelyik klánhoz is tartozol, úgy öltözködhetsz, ahogy csak szeretnél. Tűnj ki a tömegből luxus ruhákkal és kiegészítőkkel! Aztán irány az utca: élethű vezetési modell, változatos helyszínek, dinamikusan változó napszakok és időjárás vár Hong Kongban, minden idők egyik legambiciózusabb autós játékában!

0
Kosár
  • No products in the cart.