Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Star Wars Mandalorian Darksaber – Black Series Force FX Elite fénykard

119.990 Ft

1 készleten

Gyártó

Téma

,

A Csillagok háborúja történetében a mandaloriak sötétkardja egy ősi fénykard, amely a mandaloriak számára a vezetés erőteljes szimbólumaként szolgál – egy egyedi fegyver, amelynek fekete energiájú pengéje pattogó fehér éllel van ellátva.

A rajongók a Star Wars történetének legnagyobb csatáit és küldetéseit képzelhetik el a The Black Series fénykardjaival! Kiváló tulajdonságaival és díszítésével ez a sorozat megtestesíti azt a minőséget és realizmust, amelyet a Star Wars rajongók szeretnek. A Force FX Elite fénykarddal, amely fejlett LED technológiával rendelkezik, a rajongók elképzelhetik a Star Wars akciókat és kalandokat. (Mindegyik külön-külön kapható. A rendelkezésre állás függvényében.)

Tartalmazza a következőket: Fénykard, csőcsatlakozó, hatkulcsos szerszám, állvány, újratölthető Li-ion akkumulátor, USB töltőkábel és használati utasítás.

• A Force FX Elite fénykard a fejlett LED-eket és a szórakoztató hanghatásokat ötvözi, így a Force FX Elite fénykard az eddigi legrealisztikusabb Force FX fénykard.
• A Mandalorian sorozat által inspirált autentikus fénykard hanghatásokkal rendelkezik, beleértve a bekapcsolást, kikapcsolást, valamint a mozgásérzékelő által vezérelt üresjárati zümmögést és a harci csattanás effektusokat is
• Progresszív gyújtás, harci ütközés effekt, olvadt hegy effekt, világító markolat és a Star Wars Force FX Elite Lightsaber első fehér LED-es fénykard éle.
• A tartós, világító fém markolat a Disney Plus élőszereplős sorozatában, a The Mandalorian című sorozatban látott Sötétkard dizájnja és díszítése alapján készült.
• A mellékelt állvány segítségével büszkén mutathatod be ezt a Mandalorian Darksaber Force FX Elite fénykardot bármelyik Star Wars gyűjteménybe, akár a levehető pengével, akár anélkül.

0
Kosár
  • No products in the cart.