Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (XONE)

13.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ!

Korhatár

Játékmód

Raven, a zsoldos orvlövész szerepében egy sor célpontot kell kiiktatnod egy drámai egyszemélyes hadjáratban. 1000 m-nél is nagyobb, extrém lőtávjaival ez eddig a legizgalmasabb epizód.

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 a nagy sikerű sorozat legnehezebb darabja, melyben néha több mint 1 km távról kell leszedni a célpontokat. A mai Közel-Keleten játszódó drámai egyszemélyes hadjárat feszült taktikai harcot kínál mélyen az ellenséges vonalak mögött.

Az eredeti Contracts 2 mögött álló stúdió új műve hiperrealisztikus lövészélménnyel tolja ki a határokat. Realisztikus katonai felszereléseken alapuló, jókora fegyverarzenált kell kiismerned. Hatalmas, részletgazdag terep vár felderítésre és a sorozat legélethűbb ellenfeleivel kell megküzdened. Játszd újra a küldetést más megközelítésben és teljesíts minden feladatot, keresményedet pedig fejlettebb kütyükre és fegyverekre költheted.

A Contracts 2 új szintre emeli a realizmust: optimalizált grafikájával, jobb FPS-értékeivel és továbbfejlesztett játékmotorjával ez a sorozat leglátványosabb darabja. A moziszerű lövedékkamera segítségével húsbavágó részletességgel láthatod lesből bevitt, ultrarealisztikus találataid eredményét.

  • Végezz sokféle célponttal közelharc és extrém lőtávú mesterlövészet kombinációjával zsoldos orvlövészként.
  • Taktikus döntésekkel, lopakodó technikákkal küzdd le a drámai egyszemélyes hadjárat különféle kihívásait.
  • Fedezz fel 5 alapjaiban eltérő, kiterjedt pályát a közel-keleti konfliktusövezetben.
  • Hajts végre 20 új megbízást, plusz sokféle mellékműveletet.
  • Ismerd ki a szakértő mesterlövészet élményét realisztikus fegyverek és felszerelés nagy választékával.
  • Térj vissza a már teljesített megbízásokhoz, amelyeket más megközelítéssel ismét végrehajtva minden feladatot teljesíthetsz, és megszerezheted a maximális jutalmat.
  • Éld át a magasabb szintű realizmust, fejlesztett látvánnyal és feljavított játékmotorral.
0
Kosár
  • No products in the cart.