Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Sniper Elite 5 (PS4)

19.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Franciaország, 1944 – Bretagne partjainál az Atlantikwall erődítményeinek gyengítésére irányuló titkos amerikai Rangers hadművelet részeként Karl Fairburne elit lövész kapcsolatba lép a francia ellenállással. Hamarosan felderítenek egy titkos náci projektet, amely azzal fenyeget, hogy véget vet a háborúnak, még mielőtt a szövetségesek megszállhatnák Európát: a Kraken hadműveletet.

Számos valós helyszínt rögzítettek fotogrammetriával, hogy élő, magával ragadó környezetet teremtsenek újra, a többszörös beszivárgási és kinyerési pontok teljesen új perspektívát kínálnak minden küldetésben. Szállj szembe be a náci haderővel egyedül, vagy dolgozz együtt egy partnerrel, a továbbfejlesztett coop mechanika segítségével lőszereket és tárgyakat oszthatsz meg, parancsokat adhatsz ki és gyógyíthatjátok egymást.

TOVÁBBFEJLESZTETT FIZIKA ÉS BEJÁRÁSI MÓDOK
Használj kötélcsúszdát, csússz le lejtőkön és simulj végig párkányok mentén, hogy elérd a tökéletes kilátó pontot, vagy elosonj egy éles szemű őr mellett. Vedd figyelembe a fegyvertus és fegyvercső opciókat a gravitáció, szélerősség és szívverés mellett, miközben előkészíted a tökéletes lövést.

NAGY KALIBERŰ TESTRESZABHATÓSÁG
Használj munkapadokat fegyvered gyakorlatilag minden aspektusának testreszabásához és fejlesztéséhez – cseréld ki a távcsöveket, a fegyvertust, a csövet, a tárakat és ennél is többet. A puskák, a másodlagos fegyverek és a pisztolyok is nagy mértékben testreszabhatók. Ezen felül kiválaszthatod a célpontnak megfelelő lőszert, a páncéltörőtől egészen a nem halálosig.

INVÁZIÓ MÓD – KAMPÁNY BEUGRÓS PVP ÉS COOP
Szálld meg egy másik játékos kampányát a Tengelyhatalmak mesterlövészeként, és vegyél részt egy halálos macska-egér játékban, új dimenziót adva a kihívásnak, miközben becserkészed a zsákmányt. Alternatív megoldásként Karlként segítséget kérhetsz, és egy második mesterlövész is beugrhat, hogy kisegítsen egy trükkös helyzetben.

KIÉLEZETT TÖBBJÁTÉKOS MÓD
Szabd testre karaktered, felszerelésed és érj el tapasztali pontot, medálokat, valamint kitüntetéseket, miközben 16 játékossal küzdesz meg, ami igazán próbára teszi az mesterlövészi képességeidet. Ha a csapatjáték inkább a te stílusod, akkor akár 3 másik játékossal is összeállhatsz az ellenséges hullámok ellen a Survival módban.

TOVÁBBFEJLESZTETT LASSÍTOTT RÖNTGENESUGARAS GOLYÓBECSAPÓDÁSI KAMERA
Valósághűbb és borzasztóbb, mint valaha, a széria védjegyeként ismert röntgensugaras golyópecsapódási kamera visszatér, megmutatva minden egyes lövés valódi pusztító erejét. A csontok kiszámíthatatlanul hárítják el a golyókat, új utat hasítva az ellenséges testeken keresztül. Már az SMG-k és a pisztolyok is aktiválhatják, így egyszerre több lövedék drámai lassított felvételét is megcsodálhatjuk.

0
Kosár
  • No products in the cart.