Sairento VR (PS4)

7.990 Ft

Megjelenés:2019-06-30

Játékmód

,

Korhatár

Mintha csak a Mátrixot ötvözték volna a Kill Billel! Vizuálisan is magával ragadó, belsőnézetes, küldetés-orientált, multiplayer, VR akciójáték, amelyben megállás nélkül kell lövöldözni és kaszabolni. Őrületes ellenségek, gyönyörű környezet és felemelő zene. Küzdj meg mindenféle ellenséggel, mutálódott samurai-okkal, eltűnő ninjákkal, félelmetes robotokkal és hatalmas sumo birkózókkal, a jövőbeli Japánban. Harcolj egy templomban, egy száguldó vonat tetején és más egzotikus helyszíneken.

Singleplayer és multiplayer mód: Játsz egyedül vagy akár több játékossal együtt.

Fegyverek: Nem csupán egy veszélyes Katana-val vagy felszerelve, de rengeteg féle fegyver is rendelkezésedre áll. Vágj keresztül ellenségeiden Katana-val, lődd szitává őket, vagy akár öld meg őket kunai-okkal és shuriken-ekkel. Végső esetben még a robbanófejes nyilakat is bevetheted.

Akrobatika: Ugorj 5 métert a levegőben, csinálj triplaugrásokat, fuss falakon, csússz a földön és csinálj hátraszaltókat!

Lassított idő: Küzdj meg ellenfeleiddel egy innovatív harci rendszerben, belassíthatod az időt és így elkerülhetsz akár golyókat is.

Fejlesztés: Folyamatosan fejleszt a képességeidet és a fegyvereidet, ahogy tapasztolatot gyűjtesz a küldetéseid során. Őrületes ellenségek, gyönyörű környezet és felemelő zene. Küzdj meg mindenféle ellenséggel: mutálódott samurai-okkal, eltűnő ninjákkal, félelmetes robotokkal és hatalmas sumo birkózókkal, a jövőbeli Japánban. Harcolj egy templomban, egy száguldó vonat tetején és más egzotikus helyszíneken.