Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Ravenswatch (PS5)

12.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Várható érkezés: 2024-12-31
Játékmód

,

Korhatár

Reverie világa veszélyben van. Régi népmesék és legendák bukott hősei egyesülnek a Hollóőrségben, hogy szembeszálljanak a Rémálom hordáival és a romlás hatásaival. A döntő csata előestéjén e híres hősök egyikének szerepében játszhatsz. A Ravenswatch egy felülnézetes roguelite akciójáték, amely ötvözi az intenzív valós idejű harcot a mély játékmenettel. A Curse of the Dead Gods© sikere után a Passtech egy új, még addiktívabb formulával és játékélménnyel tér vissza, amelyet egyedül vagy akár négy játékossal kooperatívan is játszhatsz.

JÁTSSZ A HAT JÁTSZHATÓ HŐS EGYIKEKÉNT a folklórból és legendákból, csavaros stílusban újragondolva. Az Early Access időszak alatt új hősökkel bővül a játék.

INTENZÍV JÁTÉKMENET: nézz szembe lidérces ellenségek hordáival, amelyek minden egyes nappal-éjszaka ciklusban egyre veszélyesebbé válnak, és amelyek bármelyik pillanatban végérvényesen a halálodat okozhatják.

SZEREZZ TAPASZTALATOT és új képességeket a küldetések teljesítésével, az ellenséggel való harcban és a világ szabad felfedezésével.

FEDEZD FEL a procedurálisan generált nyílt környezeteket.

0
Kosár
  • No products in the cart.