Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

PlayStation 5 + Spider-Man 2

254.990 Ft

Elfogyott

Száguldj a Marvel-féle New Yorkban a PlayStation®5 konzol – Marvel’s Spider-Man 2 csomaggal.

Tapasztald meg a Marvel’s Spider-Man 2 játékot a PS5 újításaival. Érezd a hálólengés erejét az adaptív ravaszokkal, miközben a haptikus visszajelzés Peter Parker új szimbiótaképességeire és Miles Morales továbbfejlesztett bioelektromos készségeire reagál.

Játssz Peter Parker és Miles Morales szerepében, miközben a végső próbával néznek szembe, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetéstől. Lengj, ugorjon és használd az új hálószárnyakat a Marvel-világ New Yorkjában haladva, sebesen váltva Peter Parker és Miles Morales között, hogy megtapasztalhasd a különböző történeteket és epikus új képességeket, miközben az ikonikus gazember, Venom azzal fenyeget, hogy elpusztítja életüket, városukat és szeretteiket.

A Marvel’s Spider-Man 2 PlayStation 5-re

  • Haptikus visszajelzés: Érezd Spider-Man erejét! A DualSense™ vezeték nélküli vezérlő érzékeny rezgései elvezetik az ujjaidhoz Peter Parker szimbiótaképességeit és Miles Morales bioelektromos készségeit.
  • Adaptív ravaszok: Sajátíts el akrobatikus mozdulatokat, hajts végre izgalmas kombókat, és tapasztald meg a hálóval lengő közlekedés lélegzetelállító izgalmát a DualSense vezeték nélküli vezérlő adaptív ravaszain keresztül.
  • Ultragyors SSD: Ismerd meg a PlayStation®5 konzol erejét a villámgyors betöltési időkkel a szinte azonnali karakterváltáshoz a város különböző részei között.

Csomag tartalma

  • PlayStation 5 konzol
  • Marvel’s Spider-Man 2 teljes játék kupon
0
Kosár
  • No products in the cart.