Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Nacon Revolution Pro Controller 3

34.990 Ft

2 készleten

A Revolution Pro kontroller 3 az eddigi legprofesszionálisabb megoldás a vezetékes kontrollerek körében amit eSportolók számára (is) alkottak PS4-hez. Teljeskörű programozhatósága az eddigi legmagasabb szintre emeli a játékélményt.

Állítható az érzékenység az analógoknak és ravaszoknak, módosítható a rezgés intenzitás, valamint testreszabható az összes irányítási lehetőség. Ezen egyedi beállítások és a plusz súlyok újradefiniálják az eddigi játékélményt bármely játékos számára, emellett a mellékelt szoftver segítségével immár a beállítási profilok tesztelhetőek és elmenthetőek, melyek a kontrolleren lévő dedikált gombok segítségével egy mozdulattal aktiválhatóak.

A legfontosabb jellemzők: 3 m-es kábelhossz, PS, SHARE, OPTIONS gombok, Touch Pad, 4 további gyorsgomb, a stickek 46°-os amplitudóval rendelkeznek, 4, vagy 8 “irányú” D-Pad, 3,5mm jack audio csatlakozó audio és chat számára, LED-állapotjelző, 2db állítható intenzítású vibramotor, további 3*2db súly (2*10g, 2*14g, 2*16g) a kontrollerben lévők mellett, jobb fogást biztosító egyedi felületű markolat, emellett egy keménytok is a csomag része!

0
Kosár
  • No products in the cart.