Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

MotoGP 22 (NSW)

12.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Korhatár

Játékmód

, ,

A motorok beindítva: induljon hát a valaha volt legmagávalragadóbb és leghitelesebb MotoGP™ játékélmény. A Virtuális és a Valódi még soha nem olvadt egybe ennyire.

Fedezd fel a 2022-es MotoGP™ szezon összes új tartalmát. Több mint 120 versenyző, több mint 20 hivatalos pálya és a hivatalos bajnokság minden érzelme téged vár.

Ha pedig meg szeretnél mártózni a múltban, több mint 70 történelmi bajnok segítségével újra átélheted a MotoGP™ történelmének legjavát.

Legyél az a versenyző, aki mindig is lenni szeretettél volna új oktatóanyagokkal, amelyek segítenek gyorsan fejlődni rövid játékmenetek során, vagy lépj be a MotoGP™ Akadémiára, hogy felfedd a benned rejlő bajnokot. Az új játékkihívásokon keresztül megtanulhatod a szakma minden fortélyát, hogy a leggyorsabb legyél minden pályán.

A hőseid arcától kezdve a hivatalos boxok újradizájnolásáig minden részletről úgy gondoskodtunk, mint még soha. Az 5 nagy teljesítményű grafikus szerkesztőnek köszönhetően a játék minden aspektusát személyre szabhatod, a motorok festésétől a versenyzők ruháiig.

Hozz létre saját csapatot, vagy csatlakozz egy hivatalos csapathoz. Válaszd ki a személyzetét, és fejleszd a motorkerékpárod javítva a motort, a vázat, az aerodinamikát és az elektronikát: vedd át a játékélmény teljes irányítását. Hozz létre egy junior csapatot a Moto2™-ben és a Moto3™-ban: bérelj fel csapatmenedzsert, technikai igazgatót és versenyzőt, hogy új célokat érj el.

A franchise-ban először 2 játékos osztott képernyős módban hívhatod ki barátodat. Ha ez nem elég, élvezd az őrült, crossplay* csatákat online. (*A crossplay az azonos családba tartozó konzolok között elérhető.)

0
Kosár
  • No products in the cart.