Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Monster Energy Supercross 5 – The Official Videogame (PS4)

14.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Játékmód

,

Korhatár

Visszatért az AMA Supercross bajnokság egyetlen hivatalos videojátéka. A MONSTER ENERGY Supercross 5 – A HIVATALOS VIDEÓJÁTÉK!
Pattanj fel motorodra és hívd ki a 2021-es Monster Energy Supercross hivatalos bajnokság versenyzőit. Tapasztald meg a keleti és nyugati régió 450 cm3-es és a 250 cm3-es osztályának összes pályáját, hogy teljes legyen az élmény!
A saját karriermód még részletgazdagabb: csatlakozz a versenyhez és építsd karriered a legújabb funkciókkal, köztük a Rider Shape rendszerrel, ami 5 különböző szinten befolyásolja a versenyző statisztikáit! De azért légy résen, mert könnyű megsérülni!
A szerkesztési lehetőségek is még magasabb szintre lépnek: nem csak a klasszikus elemek, hanem a Rhythm Section, a bukósisak vagy a matricák is még inkább testreszabhatók a teljes Supercross élményért. Készítsd el például egyedi sisakodat és oszd meg a többi játékossal a világ minden tájáról még azokkal is, akik más generációs konzolt használnak!
A Supercross egyjátékos módban is nagyszerű izgalmakat ígér, de többen játszva még szórakoztatóbb. Ráadásul most már nem csak online, hanem ugyanazon az eszközön, mivel a Split Screen mostantól elérhető a Monster Energy Supercross – a HIVATALOS VIDEÓJÁTÉK 5-ben! Hívd ki barátaidat és versenyezzetek ugyanazon a képernyőn!
Legfontosabb jellemzők:
– A hivatalos 2021-es Monster Energy Supercross bajnokság
– Több mint 100 hivatalos versenyző és pálya!
– Rhythm Section, sisak- és matricaszerkesztő, cross-gen UGC-vel.
– Rider Shape rendszer a karriermódban.
– CrossGen online játék.
– Játssz a barátaiddal, akár osztott képernyőn

0
Kosár
  • No products in the cart.