Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Halo Infinite Master Chief with Grappleshot Szobor

26.990 Ft

Elfogyott

Gyártó

Téma

,

John-117, a Master Chief. A legendás Spartan-II szuperkatona és az emberiség védelmezője a minden sarkon fenyegető galaktikus veszélyektől. A Master Chief számtalanszor dacolt a lehetetlen esélyekkel, hogy azzá a hőssé váljon, akire szükségünk volt. Most, egy titokzatos Halo-gyűrű felszínén ismét vissza kell húznia az emberiséget a szakadék széléről. Természetesen a legendás hősöket legendás módon kell halhatatlanná tenni, így amíg a Halo Infinite-ban Master Chiefként mented meg az emberiséget, a Dark Horse segít abban, hogy magát a Chiefet is bemutassa ezzel a hihetetlen kb. 25cm-s szoborral, amely grappleshot és energiakarddal kiegészítve egyenesen a Zeta Halo felszínét hozza el kedvenc polcodra.

– Hivatalosan engedélyezett Halo termék
– A Master Chief szobor 10,5 hüvelyk magas
– A Halo Infinite Key Artja által inspirált szobor Master Chiefet ábrázolja, amint hősiesen felméri a Zeta Halo tájat, ikonikus MA40-es támadófegyverével készenlétben.
– Tartalmazza Master Chiefet, az MA40 Assault Rifle-t és a Halo Zeta Ring alapját, az iparág vezető részletességével és festési díszítésével.

0
Kosár
  • No products in the cart.