Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Gran Turismo Sport Spec 2 (PS4)

9.990 Ft

1 készleten

Megjelenés:

Játékmód

,

Korhatár

A Gran Turismo Sport a nagy elődökhöz hasonlóan a Nemzetközi Autósport Szövetség közbenjárásával készült el. Ez garanciát jelent arra, hogy nem csak a licenc, hanem az egyes autók külső- és belső kinézete, valamint viselkedése és tulajdonságai egyaránt megfelelnek a valóságnak. A sorozat újabb epizódja továbbra sem egy könnyed árkád száguldozás. Szükség lesz minden tudásra és reflexre, hogy a legjobb utcai- és versenyautók volánja mögül elérjük céljainkat. Ehhez pedig elengedhetetlen volt, hogy a készítők még a legnagyobb álomautókat is páratlan realizmussal alkossák meg számunkra.

Persze nem csak a gépjárművek kidolgozottságát tekintve emelhetünk kalapot a Polyphony Digital előtt, hiszen a Gran Turismo Sport a pályák tekintetében legalább olyan részletesre sikerült. Ennek megfelelően szinte az utolsó négyzetcentiméterig lemodellezték a legismertebb versenypályákat, köztük például a népszerű Nürburgring Nordschleifét, ami mellett olyan helyszínek is bekerültek az alkotásba, mint a Tokyo Expressway, amely most először debütál egy Gran Turismo-játékban.

A Spec II Edition tartalma: A játék legújabb frissítése, amelyben a játékos megkapja a jatékban elérhető 293 autóból 275-öt és mind a 75 pályát. Emellett bónuszként 2,5 millió kezdő kreditet és a 10 legjobb autót a 2018-as FIA Online Championship World Final eseményéről.

0
Kosár
  • No products in the cart.