Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Fallout Shelter Társasjáték

14.490 Ft

1 készleten

Fallout Shelter Társasjáték

A Fallout Shelter: A társasjáték egy könnyen tanulható társasjáték, 2 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1 – 1.5 óra. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a munkás-elhelyezés, a turn order: claim action és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:
Építs egy jobb jövőt a föld alatt a Fallout Shelter: The Board Game-el, ami egy nukleáris munkás lehelyezős társasjáték 2-4 játékos számára. A Bethesda Softworks sikeres mobiljátéka alapján a Fallout Shelter játékban egy tisztviselő szerepébe bújhatsz, elősegítve a boldogságot a vault polgárai között. Az új Felügyelő megválasztásával a tisztviselő, aki a legnagyobb boldogságot éri el a lakosok körében, berekeszti a választást és nyer.
Tisztként a lakosokat kell irányítanod arra a helyre, ahol a vaultban tölti majd az idejét, ez lehet, a társalgóban pihenés, vagy hogy gyűjtsön össze létfontosságú erőforrásokat, pl. élelmiszert a közösségi kertben, vagy akár küzdjön a fertőzés ellen a játékteremben. A választás mindig a tiéd, de ne feledd, hogy a boldogságot és a hatékonyságot egyensúlyba kell helyezned, hogy az embereket egy jobb jövőbe vezesd a föld alatt!

játékososok száma: 2-4
játék időtartama: 1-1.5 óra

0
Kosár
  • No products in the cart.