Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

F1 Manager 22 (XBOX)

18.990 Ft

Elfogyott

Korhatár

Játékmód

Tedd próbára magad a Formula 1® hivatalosan engedélyezett F1® Manager 2022 játékában! Legyél a kiválasztott konstruktőr főnöke és válassz a 2022-es pilóták és a személyzet névsorából. A teljes F1® licenccel és a valósághű prezentációval nem csak játszani fogod az F1® Manager 2022-t, hanem át is éled azt.

Karrier – Légy a legjobb

Írj egy új fejezetet a Formula 1® merész, új korszakában. Válaszd ki F1® csapatod, és vezesd őket a dicsőségbe a 2022-es hivatalos versenyeken úgy, hogy a rajtrács mögött kezded meg az utazást, vagy pole pozíciónál foglalod el a helyed – az F1® Managerben a választás a tiéd. A feladatod az, hogy lenyűgözd a tanácsot azáltal, hogy eléred a szezonban kitűzött és a hosszú távú célokat, ezzel biztosítva csapata sikerét az elkövetkező években.

A főhadiszállás – Építss fel csapatod

A konstruktőri csapatod a versenyműveletek szíve. A versenyek között irányítsd a csapatod minden részét a főhadiszállásról. Kövesd nyomon a sztárpilótáid és a munkatársaid teljesítményét, tartsd szemelött a pénzügyeket, cserkészd be a legjobb személyzetet a rivális csapatoktól, hogy extra előnyhöz juss a közelgő versenyeken.

A gyár – tökéletesítsd autódat

Ismerd meg a 2022-es feltűnő, új autódizájnt és versenyezz olyan közel ellenfeleidhez, mint még soha. Rendelj új alkatrészeket az autókhoz, hogy felkészülj az előtted álló versenyre. Válaszd ki a megfelelő mérnöki megközelítést, hogy előnyöket szerezhess a következő versenyeken.

0
Kosár
  • No products in the cart.