Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

EcoFlow Delta Mini

399.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

882Wh kapacitás
Egy kis méretű erőmű
Erővel a munkában. Adjon energiát a szabadban töltött időre. A 882Wh rengeteg energiát jelent, hogy bármi történjen is, az Energiavédelmi rendszer még áramszünetek idején is feltöltve tartsa a készüléket.

1400W AC kimenet
Az eszközök 90%-ának teljesítménye.
Ne hagyja, hogy a méret megtévessze. Néhány nagy teljesítményű készülékkel és szerszámmal is elbír. Bekapcsolt X-Boosttal a DELTA mini még az 1800 W teljesítményű készülékeket és szerszámokat is képes kezelni.
*2200W a 220V-240V-os regionális változatok esetében.

300W napenergia bemenet
Több napfényt szívhatsz magadba.
Csatlakoztassa kedvenc napelemeit*, és 4-8 óra* alatt teljesen feltöltődik. A beépített MPPT (Maximum Power Point Tracking) algoritmus időjárástól függetlenül több energiát nyer a napelemekből.
*11-75V, 10A, 300W max. bemenet; MC4 csatlakozóhoz csatlakoztatható.
*Tesztek 1000W/m2, AM1.5, 25°C mellett végezték.

Hordozható kialakítás
Indulásra kész.
Az eddigi leghordozhatóbb DELTA készülékünk 11kg alatt van, és könnyen hordozható. Minden a készülékbe van integrálva, így nem kell magával vinni egy tápegységet sem.

Akkumulátor-kezelő rendszer
Menjen biztosra. Menjen a végsőkig.
A magabiztosság akkor jön el, ha tudja, hogy az akkumulátora képes gondoskodni magáról. Az akkumulátor-kezelő rendszer gondoskodik arról, hogy hordozható erőműve akkor is a legjobb teljesítményt nyújtsa, amikor a feszültség, az áram és a hőmérséklet nem ideális.

Alkalmazás-támogatás
Vezérlés távolról.
Tartsa üzemben otthoni kényelmét áramszünet alatt. A légkondicionáló egységek, a konyhai készülékek és az elektromos szerszámok mind elérhetőek a DELTA Pro segítségével. Egyetlen egységgel akár 4500 W¹ teljesítményű készülékeket is működtethet.

0
Kosár
  • No products in the cart.