Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Desperados III (3) (PC)

14.990 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Játékmód

Korhatár

Vedd át az irányitást egy söpredék banda felett, melynek tagjai szép lassan hatékony csapattá, valamint valószínűtlen hősökké és hősnőkké kovácsolódnak. A rendkívül különböző és karizmatikus személyiségek eleinte nehezen tűrik meg egymást, de végül egyesítik erőiket, hogy eltérő szakértelmüket kombinálva kihívjanak egy látszólag felsőbbrendűbb ellenfelet. Kegyetlen bandákkal és a törvény korrupt őreivel a nyomukban, a Desperados csapatnak minden küldetéssel újra és újra meg kell fordítania az erőviszonyokat.

A Desperados III epikus kalandja során az 1870-es évek Amerikájában és Mexikójában, a csapatnak rendkívül rossz erőviszonyokkal kell szembenéznie, és túljárnia a hatalmas létszámfölényű bandák eszén. Küldetésük, hogy felkeressék nemezisüket, miközben kisiklatnak egy könyörtelen vállalati iparmágnást. Az öt eltérő karakter képességük széles kínálatával szivárog be, kémkedik, szabotál, tér ki, lop, rabol, vadászik, robbant fel…és végül végső megoldásként lövöldöz céljai eléréséhez. Kombináld speciális képességeid, hogy számos különböző módon kerekedj felül a kihívásokon. Tervezd meg alaposan lépéseid és valósítsd meg őket tökéletes időzítéssel, hogy észrevétlenül ellenfeleid mögé kerülhess. Oldj meg lehetetlennek tűnő hatalmas rajtaütéseket óvatos tervezéssel és a csapat különleges képességeinek tökéletesen időzített bevetésével.

Csodáld meg a klasszikus Vadnyugati helyszíneket, köztük a határmenti városokat, sivatagos kanyonokat, a Mississippi mocsarait, a nyüzsgő modern városokat. Győzd le ellenfeleidet különböző lehetőségek közül válogatva, lopakodva vagy frontális támadással. A különböző nehézségi beállításokkal és az újrajátszhatóságot biztosító különleges kihívásokkal pedig még jobban a stílusodhoz igazíthatod a játékot.

0
Kosár
  • No products in the cart.