Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Concord (PS5)

14.990 Ft

ELŐRENDELHETŐ

Várható érkezés: 2024-08-23
Játékmód

Korhatár

Gyűjtse össze űrkalóz Freegunner legénységét, és csatlakozzon barátaihoz online az izgalmas 5v5 PVP módokban a Concord galaxisban.

A Concord egy új csapatalapú, első személyű lövöldözős játék PS5® és PC számára, ahol Ön lehet a csapatának kulcsjátékosa. Válassza ki személyes Freegunner csapatát a Northstar legénységéből – egy csoport űrkalózból, kalandorokból és zsoldosokból. Csatlakozzon és szálljon szembe a riválisokkal a Wilds of space látványos világai között különféle PVP módokban.

ÁLLÍTSA ÖSSZE A LEGÉNYSÉGÉT

Az erős misztikusoktól és hatalmas robotoktól kezdve a tapasztalt fegyverforgatókig és segítőkész gyógyítókig minden egyes Freegunner a Northstar legénységéből egyedi képességeket, személyiséget és készségeket hoz, amelyek széles körű játékstílusokat támogatnak.

Hozza létre saját Freegunner csapatait, hogy különféle szerepeket hozzon a meccsekbe, vagy koncentráljon kedvenc karaktereire, hogy elsajátítsa játékukat és egyedi módosítókat, kozmetikai elemeket, háttértörténeteket és egyebeket oldjon fel – Ön dönt arról, mikor játszik a karaktereivel és hogyan befolyásolja a meccset.

KALAND MINDEN MECCSEN

Minden meccs új kaland, amikor online csatlakozik barátaihoz, és szembeszáll az ellenséges Freegunner legénységekkel, hogy teljesítse a Concord galaxis magas tétű feladatait az online PVP módokban.

Játék közben teljesítse a napi és heti kihívásokat a feladatlistáról, hogy előrehaladást érjen el, új elemeket oldjon fel Freegunnerjei számára, és többet tudjon meg a Concord galaxis karaktereiről, világairól és frakcióiról a Galactic Guide segítségével. Nyerni vagy veszíteni, minden meccs jutalmazó előrehaladást kínál.

MÓDOK MINDEN HANGULATHOZ

A célalapú és respawn-alapú módok széles skálájával, amelyek a csapatmunkára helyezik a hangsúlyt, a Concord hat különböző PVP módot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy meghatározza a keresett kihívás szintjét – akár néhány meccsel szeretne kikapcsolódni, akár barátaival szeretne összefogni egy versenyképesebb élményért.

NORTHSTAR LEGÉNYSÉGI TÖRTÉNETEK

Ahogy a Concordban tett utazása kibontakozik, úgy bontakoznak ki a Northstar legénységi történetei is. Minden héten új filmes jelenetekkel fogadják, amelyek a játékban premierálódnak, és amelyek a karakterek és kalandjaik történeteit bővítik.

BŐVÜLŐ UNIVERZUM

A Northstar legénysége és a Concord galaxis a kiadás utáni rendszeres frissítésekkel fog bővülni, amelyek új Freegunnereket, játékmódokat, térképeket és világokat, valamint heti filmes jeleneteket vezetnek be további költségek nélkül.

PS5 ÉS PC SZÁMÁRA KÉSZÍTVE

A Concord zökkenőmentes cross-play és cross-progression lehetőségeket kínál a PlayStation®5 konzolok és a PC között, lehetővé téve, hogy barátaival csatlakozzon, élvezze az összes előrehaladást és feloldott tartalmat, valamint hozzáférjen a PlayStation funkcióihoz – például a Trófeákhoz és a PlayStation barátlistájához – függetlenül attól, hogy melyik platformon játszik. A Concord játékhoz PlayStation Network fiók szükséges.

0
Kosár
  • No products in the cart.