Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Borderlands Legendary Collection (NSW)

16.990 Ft

RENDELHETŐ!

Játékmód

,

Korhatár

Háromszoros káosz, háromszoros zsákmány és háromszoros akció a Borderlands Legendary Collection-nel Nintendo Switch-en. Győzz le banditákat és bestiákat, gyűjts pusztító mordályokat és mentsd meg akár az univerzumot.

  • Borderlands Game of the Year Edition. Fedezd fel a mindent elindító kooperatív shooter-lootert összes tartalmával és frissítésével együtt! Szerelkezz fel a csilliónyi fegyverrel az egyedi RPG képeségekkel bíró négy zsoldos egyikeként. Nézz szembe a törvényen kívüliekkel Pandora elhagyatott bolygóján a nagyhatalmú idegen technológia, a The Vault nyomában.
  • Borderlands 2. Játssz a hat Vault Haunter egyikeként, ahogy megpróbálod felszabadítani Pandora bolygóját az ördögi gonosztevő és CEO Handsome Jack karmaiból. Szerezz új barátokat, fegyverezd fel őket csilliónyi mordállyal és harcolj az oldalukon bosszúért és megváltásért folytatott küzdelmedben a felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón keresztül.
  • Borderlands: The Pre-Sequel. Ismerd meg a Borderlands 2 gonosztevője, Handsome Jack történetét és hatalomra jutását. Az eredeti Borderlands és a Borderlands 2 között játszódó The Pre-Sequel rengeteg újdonsággal bővíti a shooter és RPG műfajokat és mechanikákat vegyítő alkotásban, amit a rajongók úgy szeretnek.
  • Játssz barátaiddal. A játékok mindegyike két fős helyi osztott képernyős és négy fős internetes kooperatív játékot támogat. *A Borderlands 2: Commander Lilith & The Fight for Sanctuary kiegészítő nem a csomag része.
0
Kosár
  • No products in the cart.