Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Bioshock The Collection (NSW)

16.990 Ft

RENDELHETŐ!

Játékmód

Korhatár

Éld át a díjnyertes BioShock sorozat felejthetetlen történeteit és világait a BioShock: The Collection-nel. Utazz Rapture gyönyörű és baljós városába és Columbia vidékeire

  • BioShock Remastered. Fedezd fel Rapture vízalatti városát, a társadalom legnagyobb elméinek menedékét, ami egy disztópikus rémálommá változott. A víz áztatta romok között egy új ökoszisztéma alakult ki, ahol a megzavarodott Splicerek a termetes Big Daddy védelmezőik nélkül védtelen Little Sisterekre vadásznak. Egyetlen esélyed a túlélésre a gyors gondolkodás, új fegyverek és a DNS módosító Plasmid biztosította erők. Rapture mutálódott szörnyeinek legyőzéséhez neked is azzá kell válnod.
  • BioShock 2 Remastered. Lásd Rapture városát a félelmetes Big Daddy prototípus Subject Delta szemein keresztül, akinek küldetése, hogy megmentse az elveszett Little Sistereket. Nyolc évvel az első BioShock eseményei után Rapture lakói kollektivista szektává álltak össze. Vess be még több Plasmid típust, nézz szembe egy sor új ellenféllel, és kalandozz tovább Rapture art deco berendezésén túlra, hogy eljuss a tengerfenékre.
  • BioShock Infinite: The Complete Edition. A rossz embereknek tartozó magánnyomozót, Booker DeWitt-et egy lehetetlen feladattal bízzák meg: el kell utaznia a felhők fölött repülő Columbia városába, hogy megmentse a bebörtönzött Elizabeth-et, aki a valóság szövetét szétszaggató erővel bír – mely fogvatartója szerint a kulcs elvetemült víziójának megvalósításához az amerikai álomról.
0
Kosár
  • No products in the cart.