Camelot Shop
Camelot Shop
Keresés
Generic filters
Search in title

Ayrton Senna (GP Brazil 1991) 1/10 Art Scale Szobor

94.990 Ft

Elfogyott

Gyártó

Téma

,

Sokkal több mint egy bajnok, egy igazi hős, minden idők legnagyobb brazil autóversenyzője, a legendás és örök ikon Ayrton Senna egy újabb történelmi szoborral tér vissza az Iron Studios-tól!
Közel 30 évvel ezelőtt, a felejthetetlen 1991. március 24-én Senna történelmet írt a Forma-1 brazil GP-n, ahol nem csak első győzelmét aratta hazájában.

Egy rendkívül vitatott versenyen, olyan nagyszerű versenyzőkkel szemben, mint Nigel Mansell és Riccardo Patrese, egy esős napon. Senna, aki már elvesztette autója harmadik és ötödik sebességét, végül a negyedik is elfogyott, a hatodikra zárt váltóval az utolsó hét kört a határt meghaladó erőfeszítéssel tette meg, hogy a verseny végéig pályán maradjon, és kevesebb mint három másodperccel előzte meg a célban a Williamst, amelynek versenyzője Patrese volt.

A dobogó első helye még soha nem volt annyira megérdemelt, mint ezen a versenyen. Az autósport e történelmi pillanatának megünneplésére az Iron Studios büszkén mutatja be “Ayrton Senna – 1991 – Art Scale 1/10 – Iron Studios” című szobrát, hogy még inkább megörökítse szeretett bajnokunk pályafutásának e fantasztikus győzelmét.

Feltűnő piros kezeslábasát viselve, a győzelem zászlóival díszített első helyezett dobogójának talapzatán, lábánál az emlékpezsgős üveggel és az előlapon elhelyezett emléktáblán az aláírásával. Hősünk elgondolkodva és büszkén pózol, bár arcán látszik a kimerültség a végsőkig kitartott erőfeszítés miatt, jobb kezében a vállán nyugvó brazil zászlóval, bal kezében pedig az egykori szponzor, a Banco Nacional kék sapkájával.

0
Kosár
  • No products in the cart.