Barion Pixel
Camelot Shop
Camelot Shop
Generic filters
Search in title

Alien Xenomoprh Zippermouth Plüss 24 cm

15.990 Ft

Elfogyott

Akartál már valaha is összebújni az univerzum legfélelmetesebb lényével? Valószínűleg nem. Ha azonban eddig bölcsen tartózkodtál a Xenomorf ölelésétől, az új Xenomorf plüssünk, amely a QMx Zippermouth™ márkájú plüssök innovatív új termékcsaládjának része, azért jött, hogy mindez megváltozzon.

A Ridley Scott Alien-filmsorozatának címadó szörnye által inspirált Xenomorph Zippermouth™ az első az imádnivaló, kissé pajkos, chibi-stílusú plüssszörnyek új sorozatában. A bájos, éles eszű és személyiséggel teli Zippermouth™ puha, aranyos és tele van olyan részletekkel, amelyek még a legigényesebb felnőtt gyűjtőknek is megfelelnek.

A Xenomorph Zippermouth™ egyedileg kitömött karmokkal, hímzett részletekkel (a Zippermouth™ sosem használ nyomtatott részleteket), valamint dekoratív felső varrással és egyedi festésű anyaggal rendelkezik, amely szuper puha tapintású. És természetesen minden Zippermouth™ a védjegyévé vált cipzáras mosollyal rendelkezik. Csak húzd ki a cipzárat, hogy felfedd a Xenomorph ikonikus belső állkapcsát, saját apró cipzáras szájával együtt.

0
Kosár
  • No products in the cart.