Heti játék megjelenés (márc.4-10.)

Egy legendás hack’n’slash játék újabb résszel jelentkezik.

Devil May Cry 5 – PC, PS4, Xbox ONE

A rövid-hajú Nero a főszereplő, aki egy félelmetes kardot hord magánál, amely mellett a mechanikus keze segíti, hogy zűrzavart és káoszt keltsen bármerre jár. Utóbbit még propellerként is tudja használni és azzal átszelni a területet. Red Grave City-ben játszódik a történet. Nero társa Nico, aki új fegyvereket tud fejleszteni és segít elbánni a démonokkal is.

A negyedik rész eseményei után újabb démoni invázió kezdődik a világban, amit csak három démonvadász állíthat meg. A történet során a főszereplőknek a pokoli teremtmények mellett saját múltjukkal is meg kell küzdeniük. Mindhárom karakternek saját mozdulatai és képességei vannak, így az egész játékot háromféle stílusban játszhatod végig.

The Occupation – PS4, Xbox ONE

Az Occupation egy belső kamerás lopakodós kalandjáték, amely 1987-ben játszódik Észak-nyugat Angliában. Egy robbanás olyan eseményeket vonzott magával, amely miatt az egész szabad világ sorsa veszélyben van. Te egy újságíró vagy, aki kapott egy tippet egy besúgótól, ezért nyomozásba kezdesz és elkezdesz kérdezősködni az estéről, amikor a tragédia megtörtént és számos ember életét vesztette.

Az események valós időben történnek és a döntéseidet a begyűjtött bizonyítékok alapján kell meghoznod! Szabadon barangolhatsz a játékban.