Heti játék megjelenés (feb.25.-márc.3.)

A Dirt sorozat az egyik legnépszerűbb rally játék, ennek legújabb része jön most és LEGO kaland is folytatódik.

Dirt Rally 2.0 – PC, PS4, Xbox ONE

A DiRT Rally 2.0-nak köszönhetően az egész világ rally helyszínén, a legerősebb terepjáró járműveken élvezheti az utat. Vezesd a rally autód új-zélandi, argentin, spanyolországi, lengyelországi, ausztráliai és az egyesült államokbeli környezetben úgy, hogy az ösztöneid vezéreljenek.

Fejleszd a csapatot és az autódat a továbblépés érdekében a bajnokságokon és eseményeken keresztül. Próbára teheted magad egyjátékos karrier módban vagy online környezetben is. Több mint 50 legerősebb terepjáró, 6 élő rally helyszín.

Lego Movie 2: The Videogame – PS4, Xbox ONE

A rajongók kedvenc karakterei, Emmet, Lucy, LEGO Batman és barátaik visszatérnek egy újabb kalandra.

Öt évvel a Taco Kedd után a PlayMobil katonák apokaliptikus pusztasággá változtatták Bricksburg városát. Emmet még mindig úgy tesz, mintha minden szipi-szuper lenne, míg a többiek harcolnak. Azonban minden megváltozik, amikor egy intergalaktikus gonosztevő érkezik, aki elrabolja Lucy-t, főhősünk barátnőjét. Megkezdődik tehát az új kaland

Fedezz fel új világokat, látogass el a Systar-csillagrendszerbe és járj be új világokat. Ez a te, újraépítésre váró világod. Vesd be a LEGO-elemeket, hogy új területeket és tárgyakat fedezz fel.