Heti játék megjelenés (jan.28.-feb.2.)

Tripla hét következik, vagyis három friss játék jön.

Kingdom Hearts III – PS4, Xbox ONE

A KINGDOM HEARTS III a barátság erejének, valamint a fény és sötétség küzdelmének történetét meséli el. A számos Disney és Pixar világban játszódó KINGDOM HEARTS egy nagy hatalom ismeretlen örököse, Sora utazását követi figyelemmel, akihez kalandja során olyan karakterek csatlakoznak, mint Donald Kacsa és Goofy, hogy segítsék a Heartless néven ismert ördögi erő inváziójának megfékezésében.

Járd be a Disney és a Pixar világait és védd meg őket, valamint barátkozz össze és egyesítsd erődet a Toy Story, Szörny Rt., Hős6os, Aranyhaj, Herkules és sok más univerzumok hőseivel.

Engedj szabadjára káprázatosan erős varázslatokat a Heartless elleni küzdelemben. Hívd segítségül Disney-Pixar barátaidat és kérd a támogatásukat a harcban. Fordítsd meg a csata végkimenetelét a vidámparkok inspirálta, teljesen új „Attractions” megidézésével.

Genesis Alpha One – PS4, Xbox ONE

A Genesis Alpha One egy lövöldözős játék, amely az építésen és a túlélésen alapul. A helyszín a közeli jövő, amelyben csaták dúlnak. Korrupt a rendszer és globális kapitalizmus van, valamint a természetes erőforrásokat is kimerítették és a szennyezés romba dönti a földet.

Mint a Genesis űrhajó kapitánya az a célod, hogy új otthont találj az emberi DNS-nek és, hogy megmentsd a fajt a kihalástól. Különböző műfajok kombinációja található meg a játékban.

  • Építs: Halmozz fel erőforrásokat és fejleszd a csillagjáródat több tucat fejleszthető modullal.
  • Védekezz: harcolj a földönkívüli megszállók ellen különböző védelmi rendszerekkel és fegyverekkel.

Dragons – Dawn of New Riders – PS4, Xbox ONE

Egy új hősies sárkány és lovasa száll a magasba, hogy a segítségeddel legyőzzék az ördögi gonosztevőket, akik elpusztították Hablaty és Fogatlan sárkánymenedékét. A lerombolt Havenholme-sziget maradványai közül rejtélyes túlélők kerülnek elő, akik a jövő váratlan hőseivé válnak.

Scribbler, az emlékeit elvesztett tudós és Patch, az egyedülálló „chimeragon” sárkány az utazásuk során felfedezett új, és váratlan erőket bevetve járják be közösen az új szigeteket. Küzdenek meg veszedelmes ellenfelekkel, valamint igyekeznek összeszedni emlékeiket, hogy felfedjék a furcsa igazságot Patch eredetéről, illetve arról, hogy a gonosz Eir miért tesz meg minden azért, hogy újra elfogja.

Készülj fel egy felejthetetlen történetre a tűzről és a barátságról, valamint találkozz kedvenc Így Neveld a Sárkányodat karaktereiddel, mint Hablaty, Astrid, Bélhangos és sokan mások. Teljesíts küldetéseket Valka hegyein és számos más, újonnan felfedezett szigeten, mint például a Blood Briar-sziget. Nézz szembe félelmetes sárkány főellenfelekkel és győzd le a Sárkányvadászokat, akik semmilyen eszköztől sem riadnak vissza, hogy elfogják Patch-t. Nyisd meg Patch egyre több lenyűgöző, rejtett képességét, szabadítsd ki a foglyul ejtett sárkányokat és akadályozd meg Eir ördögi tervét. Fedezd fel kalandod során az erőt, ami még a chimeragon képességeit is felülmúlja: egy sárkány és lovasa kötelékét.