Heti játék megjelenés (jan.14-20.)

Az idei első játék megjelenés egy olyan játéktípust hoz, amiből az elmúlt években nem kaptunk, de sokan keresték. Az arra vágyók meghódíthatják az eget.

Ace Combat 7: Skies Unknown – PS4, Xbox ONE

Az Ace Combat 7: Skies Unknown fejlett vadászgépek pilótafülkéjébe ülteti a játékosokat. Közel fotórealisztikus látványvilágú légi ütközetekbe vezeti őket, amelyek keretében autentikus és futurisztikus repülők közül válogatva merülhetnek el a magával ragadó sztoriban.

A grafikai motorok és konzolok legújabb generációjának tudását egyesítve garantáltan bámulatba ejti majd a játékosokat. A gyönyörűen lerenderelt felhők megtöltik az eget, a részletes városképek pedig tovább fokozzák a szuperszonikus sebesség érzetét, otthont adva a 20 éves sorozat történetének eddigi legádázabb légi csatáinak. A sorozattól megszokott módon ultramodern szuperfegyverek arzenálját adja a játékosok kezébe, és méltó ellenfeleket állít eléjük. A PlayStation 4 játékosok még jobban elmerülhetnek majd a realisztikus világban a kifejezetten Sony PlayStation VR-ra tervezett exkluzív küldetésekben.

Dinamikus időjárással tanúja lehetsz az időjárási viszonyok hirtelen változásainak. A Strangereal világban, az alternatív Ace Combat univerzum jelenlegi és közel futurisztikus fegyverekből tevődik össze, de egy Ace Combat fikciókkal átitatott történettel.