Heti játék megjelenés (dec.3-9.)

Az idei utolsó megjelenések jönnek. Benne mindenféle stílusú játékkal.

The Council Complete Edition – PS4, Xbox ONE

A The Council 1793ban játszódik. Louis de Richet vagy, aki tagja egy titkos társadalomnak. Titokzatos meghívást kaptál Anglia partjain fekvő szigetre a rejtélyes Lord Mortimertól, ahol többek között Napoleon Bonaparte and George Washington-al is találkozhatsz.

Öt epizódból álló filmszerű kalandjáték. Több mint 12 órányi nyomozás és cselszövés, döntések amelyek kihatnak a karaktered sorsára. A többszörös történetnek köszönhetően elágazó eredmények, egyedülálló párbeszéd és befolyásrendszer. Erős RPG mechanika.

Hellblade Senua’s Sacrfice – PS4, Xbox ONE

A Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, és a Devil May Cry alkotói egy újabb brutális utazásra invitálnak a mítoszok és az őrület világába.

A Vikingek idején egy kelta harcos hadjáratra indul a kísérteties vikingi pokolba, hogy harcoljon a halott szeretőjének lelkéért. A Hellblade: Senua´s Sacrifice játékban megtapasztalhatod Senua elméjének a legmélyebb szegleteit.

Az idegtudósokkal és a pszichózisban szenvedő emberekkel közösen megalkotott játék hihetetlenül realisztikusan ábrázolja az elmét. Főbb jellemzők: felidéző történet, a mentális egészség erejének a feltárása, díjnyertes játék, ösztönös csata. 5 BAFTA díjas játék!

Just Cause 4 – PC, PS4, Xbox ONE

Solis területén a Just Cause 4 újabb hihetetlen puszításra hívja meg a játékosokat. Hatalmas újítás az extrém időjárási viszonyok bevezetése, így a játék során akár egy tornádó közepén is találhatjuk magunkat.

A Just Cause 4 négy különböző területtel rendelkezik: Rainforest (esőerdő), Grasslands(füves táj), Alpine(alpok) és Desert(sivatag). Minden terület egyedi, teljesen szimulált időjárási jelenségekkel rendelkezik, így a játékosokat sok meglepetés várja, miközben bejárják a területeket.

Rico Rodrigues visszatér a jellegzetes ejtőernyőjével és egyéb felszereléseivel.

Jagged Alliance Rage! – PS4, Xbox ONE

A Jagged Alliance visszatért jól ismert zsoldosaival és kaland elemekkel fűszerezett, körökre osztott taktikai játékmenetével.

Ebben a 20 évvel az első Jagged Alliance után játszódó spin-off epizódban egy pokoli dzsungelbe utazva az elméd és a tested határait feszegetheted. Ezúttal csak te és néhány szövetségesed áll szemben a szigetet uraló drog hadúrral és őrült hadseregével. Vezesd veterán zsoldosok folyamatosan az összeomlás szélén álló és a kiszáradással küzdő csapatát bármiféle otthoni támogatás nélkül a felfegyverzett túlerő ellen. Vess be stratégiai trükköket és gerilla taktikákat ellenséged meggyengítéséhez és a sziget lakosságának megerősítéséhez, hogy visszaadd nekik, ami jogosak az övék. Megvan benned az, ami a régi dicsőség visszaszerzéséhez kell?

Jellemzők: 2 fős internetes kooperatív mód. Mély körökre osztott taktikai játékmenet kaland elemekkel. Taktikák széles választéka a lopakodástól egészen a brutális erőszakig. Erős személyiségű karakterek sajátos képességekkel, vágyakkal és személyes konfliktusokkal. Rage: egyedi karakter képességek, amik a harc során egyre erősebbé válnak. Az ellenséges csapatokat alaposan felfegyverzett parancsnokok koordinálják a harctéren. Használj borzasztó kísérleti drogokat ellenfeleid manipulálására.

Unravel Yarny Bundle – PS4, Xbox ONE

Az utóbbi évek egyik legkedvesebb platformer hősének két kalandját tartalmazza ez a gyűjtemény. Indulj új kalandra Yarny-val, a kis, fonálból készült hőssel, aki különleges képességeit használva jut előre a nagyvilágban. Fizikai alapokra épített ügyességi játékmenet, logikai feladványok és lenyűgöző grafika vár, ahogy felfedezed a ház környékét, és még távolabbi tájakon bandukolsz. A második részt akár ketten is játszhatják egyszerre, és egymást segítve kelhettek át az akadályokon.

Kicsiknek és nagyoknak is ajánlott, hangulatos, szívhez szóló kalandok, amik az elmúlt években nagyon sok díjat besöpörtek.

Playerunkown´s Battlegrounds – PS4

Landolj, loot-olj és éld túl az ellenfeleidet! Válj az utolsó élő játékossá a játékban, amely nem csupán hihetetlenül jó élményt nyújt, de számos váratlan, adrenalin növelő eseménnyel van tarkítva.