Heti játék megjelenés (nov.26-dec.2.)

Elvonul a sötétség, vége a Black Friday-nek. Lássuk mi kerül fényre ezen a héten

Darksiders III (3) – PC, PS4, Xbox ONE

Bújj bele Fury bőrébe – egy mágus, akinek az ostorára és a mágiájára kell támaszkodnia, hogy helyre állítsa a jó és a rossz közötti egyensúlyt a Földön. Használd Fury mágiáját, hogy szabadjára engedd különböző formáit – mindegyik más fegyverhez és képességhez nyújt hozzáférést. Járd be a nyílt-világot, amelyben Fury ide-oda járkálhat és fedhet fel titkokat, miközben a fő történet folyik. Győzd le a 7 fő bűnt és annak szolgáit, akik misztikus teremtményektől deformálódott élőlényekig bármik lehetnek.

Az apokalipszis négy lovasa közül kettő (War és Death) kalandjait már átélhettük, most a harmadik antihősön, Fury-n a sor a népszerű Darksiders sorozat legújabb részében.

Pro Fishing Simulator – PC, PS4, Xbox ONE

A Pro Fishing Simulator valódi sporthorgász szimuláció mind a kezdőknek, mind a lelkes horgászoknak. A legszebb horgász helyeken a világon telepedj le és szerezd meg a legnagyobb fogásokat a hivatalos felszerelések és a taktikád felhasználásával.

Főbb jellemzők:

  • 9 halászati terület, amely világszerte valós helyeken alapul Corsica-től a fekete-erdőn át egészen Colorado-ig.
  • 6 halászati technika
  • 79 haltípus élethű viselkedéssel
  • több száz berendezés, hivatalos márkától JMC, Lew´s, Mustad, stb.,
  • heti és szezonális kihívások világszerte rangsorban.

My Little Riding Champion – PS4, Xbox ONE, Switch

A te lovad, a te szenvedélyed. Készülj fel, hogy az álmaid valóra váljanak galoppon.

A falu lovagló klubbjának szüksége van a győzelemre a következő versenyen. Válaszd ki a kedvenc lovadat, fejleszt őt és vidd haza a győzelemért járó medált. Együtt számos küldetésen részt vehettek és új ruhákat és kiegészítőket szerezhettek meg.

Rengeteg különböző féle ló, valóságos gondozás és valóságos érzelmi reakciók, széleskörű testreszabhatóság, nyilt világban barangolhatsz, több mint 15 órányi játékidő intenzív edzéssel és küldetésekkel, számos különböző típusú verseny és díj.

 

Ride 3 – PC, PS4, Xbox ONE

A Ride 3 a motorozás enciklopédiája, immár Unreal 4 Engine grafikus “motorral”. Drónok által szkennelt pályák, több mint 230 féle modell melyből 71 új típus, emellett további 70 gép DLC formájában vár. Hét különböző (Endurance, Naked, Cafe Racer, Superbike, Sport, Supermoto, Maxi Enduro) motorkategória vezethető 30 féle pályán. Éjszakai versenyek és változó időjárási körülmények teszik még izgalmasabbá a száguldást az immár egyedivé varázsolható motoron, beleértve a teljesítmény-fokozást is. A Ride 3 minden egyes kategória esetén a gyártók történelmén és fejlődésén keresztül juttat közelebb a végső célhoz: elnyerni a legritkább, legkülönlegesebb limitált “példányokat”, melyekre csak a legrátermettebbek képesek.