Heti játék megjelenés (nov.19-25.)

Az akciók mellett új játékok is jönnek. Újra traktorok volánja mögé lehet ülni és a II. Világháború csatái is mindenki számára megnyílnak a Battlefield V-ben.

Farming Simulator 19 – PC, PS4, Xbox ONE

A többmilliós üzleti forgalommal rendelkező franchise hatalmas előrelépést tesz 2018-ban. A legújabb mezőgazdasági szimulációs játék idén a grafikus motor teljes megújításával tér vissza. Az eddigi leglebilincselőbb, legélethűbb grafikát és effekteket, valamint a valaha létező legmélyrehatóbb és legteljesebb mezőgazdasági élményt nyújthassa.

A Farming Simulator 19 franchise eddigi legnagyobb előrelépését teszi a legszélesebb járműválasztékának köszönhetően. A mezőgazdasági ipar vezető márkáinak valósághű járművei és gépei állnak rendelkezésedre, ideértve többek között első alkalommal a John Deere-t, amely a világ legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalata, a Case IH-t, a New Hollandot, a Challengert, a Fendtet, a Massey Fergusont, a Valtrát, a Krone-t és a Deutz-Fahrt stb.

Battlefield V -PC, PS4, Xbox ONE

Az első világháború után a második világháborúba kalauzol el minket az új Battlefield epizód, amely ezúttal az V alcímet kapta. A háború eddig nem látott helyszíneire vezet el minket a játék, így a szokásos harcterek (Normandia, Brüsszel) mellett ellátogathatunk például Norvégiába. Visszatér a War Stories játékmód, így újra több fronton vívhatjuk a háborút egész Európában. Élvezd, hogy nincs Premium Pass, mindenki megkapja az összes kiegészítőt.