Heti játék megjelenés (nov.12-18.)

Egy elég komoly játék csomag érkezik a héten. Irányíthatunk sárkányt, a legprofibb bérgyilkost, majmokat, pokemonokat, civilizációkat. Játszatunk egy jövőbeli túlélő kaland vagy helyt lehet állni a II.Világháborúban.

Spyro Reignited Trilogy – PS4, Xbox ONE

A Spyro játék visszatér egy vadonatúj Spyro Reginited Trylogy játékgyűjteménybe.

A kollekció atrtalmazza Spyro a sárkányt, a Spyro 2-őt: Ripto´s Rage! és a Spyro ™ Year of the Dragon.

Ugyanazt a lángoló magatartást, és most már lenyűgöző HD-nál is nagyobb felbontásban fogják a játékosok élvezni ezt a klasszikus játékot, amely hihetetlen mennyiségű új részletet és jobb grafikát tartalmaz, mint először.

Hitman 2 – PS4, Xbox ONE

Utazd körbe a világot és nyomozd ki merre rejtőznek a célpontjaid. Számos egzotikus helyszínnel vár a játék, legyen szó napsütötte utcákról vagy sötét és veszélyes esőerdőkről, sehol sem érezhetik az áldozatuk biztonságban a világ legveszélyesebb bérgyilkosától, a 47-es ügynöktől. Készülj fel, hogy a legizgalmasabb kémes thriller story-ban lesz részed.

A küldetésed az Árny Kliens kiiktatása és annak a hadseregének a felszámlálása, közben azonban kiderül az igazi kiléte és az igazság a 47-es ügynökkel kapcsolatban, ami után semmi sem lesz a régi.

Chimparty – PS4 PlayLink

Szemtelen majmok… Itt az ideje, hogy kiderüljön ki a fák királya.

Hívj ki akár 3 barátod és alázd meg őket a 18 különböző játékmódban, amely több mint 90 szintet tartalmaz. Töltsd le az ingyenes Chimparty alkalmazást és legyen a telefonod a kontroller. Az egész család játszhat. Csupán tehetségre, tökéletes időzítésre és állati ösztönökre van szükséged, hogy te lehess a bajnok.

A PlayLink játékok egy újabb képviselője a Chimparty, így a játékhoz mobiltelefon vagy tablet szükséges.

Fallout 76 – PC, PS4, Xbox ONE

A Skyrim és a Fallout 4 alkotóitól, egy újabb remekművet kapunk. A Fallout 76 egy online, nyílt világú RPG, amely egyedül is játszható, de kooperatív módban még nagyobb élmény. Területe négyszer akkora, mint a Fallout 4 világa, több száz egyedi helyszínnel. Létrehozhatod saját karaktered, visszatér a S.P.E.C.I.A.L. rendszer is, de lesznek új képességek, új lehetőségek és új fenyegetések is. Vár egy új és egyedi Fallout élmény.

Visszaállítás napja, 2102. 25 évvel a bombák robbanása után, te és a széf-fúró társad kiválasztottak vagytok, akik feladata, hogy felemelkedjetek a lebombázott Amerika harcterein. Játsz egyedül vagy csatlakozz másokhoz miközben felfedezel, építesz és legyőzöd a pusztákon rád leselkedő veszélyeket.

Sid Meier’s Civilization VI – NSW

Légy részese a történelemnek Nintendo Switch konzolon a Civilization VI exkluzív kiadásával.

A világ egyik legnépszerűbb stratégiai játéka speciális tartalmakkal érkezik a Nintendo konzoljára. Négy eltérő civilizációt építhetsz fel, amelyek mind korhű világokba kalauzolnak el a történelem különböző korszakaiban. Vegyél részt Ausztrália benépesítésében, védd meg Lengyelországot a betolakodóktól, állj a Vikingek élére, és hódítsd meg Európát, vagy urald az ismert világ nagy részét Nagy Sándorként.

Az új kampányokat Nintendo Switch konzolra optimalizált kezeléssel, és akár négyfős vezeték nélküli, helyi multiplayer módokkal és élvezheted.

Fortnite – Deep Freeze Bundle – PS4, Xbox ONE, NSW

A Fortnite Battle Royal a Fortnite 100 fős PvP játékmódja, melyben a játékosok egyetlen, hatalmas térképen küzdhetnek meg egymással a pályán véletlenszerűen elszórt fegyvereket, valamint fedezéképítő képességeiket bevetve, hogy ők legyenek az utolsó túlélők.

A Fortnite: Deep Freeze Bundle tartalma: Deep Freeze Bundle: Frostbite Outfit, Cold Front Glider, Chill-Axe Pickaxe, Freezing Point Back Bling, 1000 V-Bucks. A csomag lemezt / cartridge-ot nem tartalmaz, kizárólag letöltőkódot.

Használatához folyamatos, aktív internetkapcsolat szükséges.

The Sims 4 Get Famous – PC

Írány a filmipar, legyem Sim-ed a legjobb, legkeresetebb színész. Az karriert választva Sim-ed szerepelhet reklámokban vagy TV sorozatokban, ha nagy hírnévre tesz szert, akár a legújabb blockbuster főszerepére is beválogathatják.

A ragyogó Del Sol Valley-ben hatalmas villák várnak arra, hogy kedved szerint alakítsd ki bennük filmcsillag Sim-jeid fényűző új otthonát. Természetesen az új luxusbútorokon és filmes kiegészítőkön kívül új extravagáns ruhadarabokkal, valamint filmes kosztümökkel is bővül az eddigi paletta, hiszen egy hírességnek ki kell tűnnie a tömegből.

Természetesen egy sztár élete nem csak móka és kacagás: Sim-ed minél nagyobb hírnévre tesz szert, annál többen figyelik majd minden mozdulatát. Ráadásul a kíváncsi paparazzik sem fognak neki nyugtot hagyni.

Pokemon Let’s GO – NSW

A Kanto régió újra megnyitja kapuit a pokémon trénerek előtt, ahol feldezhetik a pokémonok varázslatos világát és válhatnak mesterré. Hű társad, Pikachu vagy Eevee oldalán megismerheted Kanto városait és bájos lakosait, akik bevezetnek téged a pokémonok világának legapróbb részleteibe. Ez a bizonyos világ sokkal élethűbb atmoszférát kapott, ugyanis most már a csapatod tagjai hátán is utazhatsz, vagy repülhetsz. Viszont ahhoz, hogy megszerezd az összes pokémont, egy új rendszerrel rukkolt elő a Nintendo. Akár egy Joy Connal is végig játszhatod a játékot, sőt még egy barátodat is invitálhatod a kalandba. A kontrollerek mozgásérzékelőinek köszönhetően a pokélabda dobása sokkal életszerűbb lett, vagyis a mozdulatot utánozva kaphatod el a virtuális zsebszörnyet.

Mindemellett ha neked is van Pokémon Go fiókod, az ott elkapott állatkáidat átküldheted a szoftverbe.

Battlefield V Delux – PS4, Xbox ONE

A konzol tulajdonosok a Battlefield V Delux kiadásával 5 nappal korábban vethetik magukat a II.Világháború csatáiba. A korábbi kezdésen túl digitális tartalmakat is kapnak.

  • 5 db Paratrooper Outfit készlet
  • Különleges feladatok (British Special Air Service, German Fallschirmjäger)
  • Heti 20 Airlift item