Az előző után kicsit csendesebb hét a megjelenések terén. Egy már ismert és kedvelt széria kap új oldalhajtást.

Metal Gear Survive - PC, PS4, Xbox ONE

Egyedi úton a Metal Gear-sorozat, így egy igazán különleges élmény vár ránk. Miután Big Boss-t és Kazuhira Millert sikeresen evakuálták a Mother Base-ről, egy váratlan féreglyuk őket és egy halom katonát is egy alternatív valóságba repítette el. A párhuzamos idősíkon azonban semmi sem úgy van, mint megszokták. A világot különös zombiszerű lények uralják. Nem csak rendkívül veszélyesek, hanem komoly akadályt is jelentenek abban, hogy hőseink megtalálják a hazavezető utat.

A Metal Gear Survive egy nyitott világú akció-kaland, külső nézetes formában. A tartalmas kampányt egyedül is átélhetjük majd,  de igazi értelmet azonban a kooperatív módban nyer majd a játék. Három társunk oldalán végezzük el a változatos küldetéseket, mialatt együtt fejlődhetünk és fedezhetjük fel ezt a különc, már-már horrorisztikus világot.

Sword Art Online - Fatal Bullet - PS4, Xbox ONE

Válj hősé a Sword Art Online: Fatal Bullet című epizódjában. A Gun Gale Online változatos tájai, valamint egyedi és valósághű környezete leginkább egy sci-fi filmre emlékeztetnek. Számos választható fegyver és harcstílus. Találkozz az eredeti Sword Art Online regények, animék és korábbi játékok karaktereivel, miközben beutazod ezt a hatalmas és lehengerlő világot.Te vagy a főhős, küzdj meg ellenfeleiddel új fegyvereket bevetve és alakítsd kedved szerint a játékmenetet új képességekkel.
A Sword Art Online II világa, a Gun Gale Online látványos és változatos tájai csak arra várnak, hogy felfedezd őket, miközben átéled a sorozat alkotója, Reki Kawahara közreműködésével megírt történet eseményeit. Nézz szembe brutális ellenfelekkel más játékosok oldalán, vagy küzdj meg más játékosokkal a dinamikus 4-4 elleni harcokban ebben az izgalmasban bővelkedő modern JRPG klasszikusban.

Elég eltérő stílusú játékok érkeznek a héten, melyek mellé egyediségével szintén passzol egy új Xbox One kontroller.

Monster Energy Supercross - PC, PS4, Xbox ONE, Switch

A Monster Energy Supercross – The Official Videogame az FIM Motokrossz Bajnokság hivatalos 2018-as játéka. Világbajnokká válhatsz a világ legintenzívebb motoros bajnokságában, látványos stadionokban, őrjöngő közönség előtt. A pályák hihetetlen aprólékossággal, a fotogrammetria módszerével lettek modellezve, hogy minden úgy nézzen ki, ahogy a valóságban. A játékban természetesen szerepel a hivatalos bajnokság összes pályája, motorja, csapata és versenyzője is.

A játék pályaszerkesztőt is tartalmaz így saját kihívásokat is össze lehet rakni. Stadion választás után teljesen szabadon lehet létrehozni a pálya nyomvonalát. Több, mint 80 modulból válogathatsz és végül összeáll a saját, egyedi motokrossz versenypályád. Az elkészült pályák online megoszthatóak és másoké kipróbálhatóak

Overcooked Special Edition - Switch

Megérkezett végre a Hagyma Királyság történetét elmesélő kooperatív ügyességi játék. A konyha legnagyobb hősei állnak hadrendbe annak érdekében, hogy izgalmas küldetések részeként bárki mesterszakáccsá váljon. Unalmas főzőcskézésről természetesen szó sincs, ugyanis minden rendelés egy újabb nagyszerű kihívás lesz. Nekünk kell elkészítenünk az ételt az éhes vendégeknek úgy, hogy közben ne gyújtsuk fel a konyhát, és még le is győzzük a királyságot fenyegető gonoszt.

Az Overcooked: Special Edition ráadásul nemcsak egyszemélyes élményként kínálja nekünk mindezt, lévén négyfős kooperatív mód is helyet kapott benne, ezáltal az akcióban és izgalmakban gazdag főzőcskézést akár barátainkkal is átélhetjük majd.

Dynasty Warriors 9 - PS4, Xbox ONE

A hack and slash játék új része Európába is megérkezik. A játék alap mechanikája bővül lopakodási képeségekkel is. Az új részben már egy teljesen nyílt világban kóborolhatunk. A bejártható területet Kína adja, amiben gyalog, lovon vagy hajón is szabadon utazhatunk. Az elsődleges helyszínek mégis a kisebb, nagyobb városok lesznek, ahol a csaták zajlani fognak. A világ részét fogják képezni a napszakok változása és a dinamikus időjárás is. A fő küldetés szálon túl, számos mellék küldetés is várja a harcosokat.

Újra gondolták a harc rendszert, finomították a kombinációkat. Bevezettek olyanokat mint Trigger támadások, Flow Attack és kivégzések. A nyílt világgal együtt jöttek szakmák és a rejtekhelyek. A rejtekhelyek testreszabhatóak, a behelyzett tárgyak különféle eseményeket válthatnak ki a játékban.

Kingdom Come - Deliverance - PC, PS4, Xbox ONE

Az utóbbi évek egyik legérdekesebb videojátéka. Az egykori Mafia-fejlesztőkből alakult Warhorse Studios csapata egy olyan nyitott világú szerepjátékot álmodott meg, ami nem egy fantáziavilágot, hanem a valódi sötét középkort kívánja lefesteni előttünk.

Ennek köszönhetően a történelmi eseményeket is feldolgozó történet a XV. századi Közép-Európába repít majd el minket, egy rendkívül összetett egyjátékos kampánnyal a középpontban. A fő- és mellékküldetések során egy egyszerű kovács fiát irányítjuk, aki a kezünk alatt rettegett harcossá válik. Célja, hogy ismét trónra ültesse a valódi királyt, ezzel bosszút állva szülei gyilkosain.

Óriási, szabadon bejárható világot, a valóságban is létező helyszíneket – többnyire várakat –, valamint látványos harcokat, izgalmas küldetéseket, valószerűen viselkedő NPC-ket és igazi újgenerációs grafikát kínál.

Secret of Mana - PS4

Az eredetileg 1993-ban megjelent és az egyik legjobb szerepjátékként számom tartott Secret of Mana egy izgalmas kalandra invitálja a játékosokat. A történetben Randi, és két barátja Primm és Popoi oldalán küzdhetsz meg egy gonosz birodalommal, hogy visszaszerezd Mana varázserejét és visszaállítsd a világ rendjét. Indulj egy akcióval teli utazásra a Secret of Mana újradolgozott, 3D-s változatában és öltsd magadra a Mana varázserejének visszaszerzésével megbízott fiatal fiú, Randi szerepét! A gonosz erők legyőzéséhez Randi, Primm és Popoi össze kell, hogy barátkozzon a Mana kiszabadításához szükséges erőt birtokló nyolc elemmel. Mana öröksége tovább él, ahogy a bátor harcosok útnak indulnak, hogy visszaállítsák a világ egyensúlyát. A játék megjelenésében hozza a klasszikus japán anime jegyeket.

Bayonetta 1-2 - Switch

Az egyik legelismertebb hack & slash játékot ezentúl bárhová magaddal viheted a Nintendo Switchnek hála. Elmerülhetsz a Bayonetta 1 & 2 izgalmakban bővelkedő világába ezzel az ütős dupla csomaggal. Az első rész letülhető formában található meg a csomagban. A sorozatának mindkét epizódját felújított formát kapott és a Switch egyedi képességeire szabták. A Bayonetta, illetve annak folytatása újraértelmezi a zsáner szabályait. Egy őrült utazásra visz, ahol a gravitáció szabályai nem érvényesek, csak az hogy minél látványosabb és stílusosabb módon végezz a hordákban rád rontó ellenfelekkel.

Egy hónap múlva érkezik Xbox ONE-ra a Sea of Thieves kalózos játék. Az Xbox exklúzív játék egyedi kontrollert is kap, ami már februárban elérhető lesz.

Elkezdtek csordogálni az idei játékok. Pár érdekesebb cím, mint az új Dragon Ball, Monster Hunter World és UFC 3 már meg is jelent. A héten két PS4 játék és egy Switch-re megjelenő játék érkezik.

Shadow of The Colossus - PS4

A PS2 korszak egyik legérdekesebb játékát támasztották fel és hozták el PS4-re. Az ICO és a The Last Guardian fejlesztőinek leghíresebb játéka, a Shadow of the Colossus. Egy teljesen új generáció élheti át a lenyűgözően izgalmas történetet. Csatlakozz Wanderhez, aki élete legnagyobb és legveszélyesebb kalandjára indul, hogy megmentse szerelme életét. Feladatod 16 kolosszus legyőzése lesz, ám mivel több esetben hegy méretű ellenfelekről beszélünk, ez nem fog olyan könnyen menni, mint ahogy gondolod.

A játék a modern grafikát leszámítva szinte semmiben sem különbözik a PlayStation 2-es eredetitől. Ugyanazt a különleges, már-már művészi akció-kalandot kapjuk tőle, mint 10 évvel ezelőtt. Javított, könnyedebb irányítási rendszerrel, valamint kisebb finomhangolásokkal érkezik a játék.

Dragon Quest Builders - Switch

A Dragon Quest Builders-ben a Square Enix népszerű szerepjátékának univerzuma a Minecraftból ismert játékmenettel ötvöződött. Óriási szabadsággal és korlátlan építkezéssel párosulva egy igazán izgalmas építő játék született.

Alefgard világában így hősünk oldalán saját tábort építhetünk magunknak, craftolhatunk, fejlődhetünk, fejleszthetünk és végezetül akár teljes univerzumokat is létrehozhatunk magunknak, miközben a harc és a túlélés is a mindennapi feladataink között lesz.

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia PS4The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia - PS4

A The Seven Deadly Sins egy népszerű anime és manga sorozat, amit már feldolgoztak egy alkalommal PS4-re. A mostani epizódban a csoport brit lovagokból áll, akiket feloszlatnak, miután meggyanúsítják őket, hogy át akarták venni a hatalmat a királyságban. Immár lázadókként kell küzdeniük a valódi gonosz erőkkel szemben.

A játék egyesíti az akció-RPG és a 3D-s verekedős műfaj elemeit. Egy színes, látványos kaland, ami az anime rajongók számára mindenképp figyelemre méltó. A teljes értékű kaland mód mellett akciódús egymás verekedésekre és nagy csatákra van kilátás. Az animére jellemző látványvilág, rajzfilmszerű grafikai megoldások és intenzív zenék teszik még pörgősebbé a hangulatot. A fő- és mellékküldetések mellett párbajozni is lehet a gépi vagy online játékosok ellen.

Komoly játék dömping érkezik a héten. Lesz benne Star Wars, nyomozás, lego kockás, felújítás és szimuláció is.

Outcast-Second Contact - PC, PS4, Xbox ONE

Az eredetileg 1999-ben megjelent Outcast című akciójáték az egyik első nyitott világú alkotásként alaposan megelőzte a korát. Most felújított formában, megszépült grafikával és minden téren a mai követelményekhez igazodva érkezett meg közénk.

A játékban Cutter Slade-et, a veterán katonát irányíthatjuk, akit azzal a feladattal bízzák meg, hogy fedezze fel és semmisítse meg a nemrégiben felfedezett párhuzamos univerzumot, aminek részeként hősünkkel egy egészen másik világot, egy teljesen új ökoszisztémát ismerhetünk meg különös lényekkel, sok-sok harccal, óriási szabadsággal és egy izgalmas történettel.

Farming Simulator 17 Platinum - PC, PS4, Xbox ONE

A Farming Simulator 17 által idén is megtapasztalhatjuk, hogy milyen is egy modern parasztgazdaság élete. Gazdálkodóként szinte a semmiből kell felépíteni és irányítani egy sikeres farmot. Álattenyésztés, nyövénytermesztés és kereskedelem között kell megtalálni a megfelelő utat. A játékban ismét lehetőségünk nyílik szimulátoros mélységekkel átvenni az irányítást olyan neves gyártók mezőgazdasági járművei felett, mint a Fendt, a Vatra vagy a Massey Ferguson. Szánthatunk, vethetünk, arathatunk, állatokat és terményeket fuvarozhatunk –mindezt ráadásul páratlan realizmus társaságában. A Farming Simulator 17 Platinum Edition változatban már Dél-Amerikába is lehet gazdálkodni, hogy a földrészre jellemző állatokkal foglalkozzunk, és ottani növényeket termeszthessünk, ami rengeteg új kihívást tartogat.

A PC verzió kiegészítő csomagként jelenik meg, vagyis az alapjáték is kell hozzá. PS4 és Xbox One verzió tartalmazza az alapjátékot is.

L.A.Noire - PS4, Xbox ONE, Switch

A 2011-ben megjelent nagyon hangulatos detektívjáték, most új generációs konzolokra is megérkezik

Az L.A. Noire-ban 1947-be, Los Angeles városába utazhatunk vissza, ahol egy helyi nyomozó bőrébe bújva az lesz a feladatunk, hogy az egykori hollywoodi detektívfilmek hangulatát idézve rejtélyes ügyek sokaságát oldjuk meg úgy, hogy közben szabadon bejárhatjuk az egész metropoliszt, és csak mi döntjük el, hogy milyen módszereket alkalmazunk a cél érdekében.

A játékban részt vehetünk vad akciókban, üldözésekben, hajszákban, sőt az emberek kihallgatását is mi intézhetjük majd, ami a páratlanul realisztikus arcmodellezésnek hála az egyik legfontosabb játékelem lesz, hiszen a gyanúsítottak és a tanúk viselkedése, mimikája vagy éppen szemmozgása alapján kell eldöntenünk, hogy az illető hazudik-e vagy sem.

The Sims 4 - PS4, Xbox ONE

A népszerá család szimulátor negyedik része számítógépen már évek óta elérhető és most jön konzolokra is. Lehetőségünk lesz valóra váltani minden olyan álmunkat, amire a való életben korántsem biztos, hogy képesek lennénk, mindezt pedig megerősíthetjük azzal, hogy a minden eddiginél komolyabb lehetőséget kínáló Create-A-Sim opcióban nem csak külsőleg, hanem belsőleg is megalkothatjuk virtuális másunkat.

Ez azonban még nem minden, hiszen a nagybetűs élet már nem lesz fenékig tejfel a The Sims 4-ben sem, a simek ugyanis olyan élethű érzelmekkel és változatos reakciókkal lettek gazdagabbak, hogy a játék által generált életszerű helyzeteket akár a valóságban is megtapasztalhatnánk. Ezen felül természetesen rengeteg új lehetőséggel kecsegtet számunkra a játék többi opciója is, így az új építkezési lehetőségnek köszönhetően már szinte csak pénztárcánk szabhat határt annak, hogy felépítsük álmaink otthonát.

LEGO Marvel Super Heroes 2 - PC, PS4, Xbox ONE

Térj vissza kedvenc szuperhőseid világába a Lego Marvel Super Heroes 2 segítségével, melyben vadiúj játékmeneti funkciók és a Galaxis őrzői filmek szereplőgárdája kísér el életed kalandjára. ​

Életed szuperhős kalandja karnyújtásnyira van tőled! A Lego Marvel Super Heroes 2 a nagy sikerű első rész alapjaira építkezve egy vadonatúj történetet hoz el neked, melyben a megszokott szereplők mellet a Galaxis őrzői sorozat szereplőgárdája is tiszteletét teszi!

A sorozat történetében először a játék tartalmazni fog egy akár szimultán négy fővel kipróbálható kompetitív arénaharcos játékmódot, amivel akár az egész család egyszerre szállhat be a harcba.

Képtalálat a következőre: „ps4 sw bfii cover”Star Wars - Battlefront II - PC, PS4, Xbox ONE

Az első rész nagyon multi-player orientált lett, sokan hiányoltak egy komoly egyjátékos sztori módot is.

A Star Wars Battlefront 2-ben lehetőségünk nyílik átvenni az irányítást Iden Versio, a Birodalom jól ismert Inferno Squad-jának parancsnoka felett. A közel 30 évtizedet felölelő kampány során megismerhessünk egy izgalmas sztorit a bosszúról, az árulásról és a megváltásról, méghozzá a mozifilmekhez kapcsolódó áthallásokkal és szereplőkkel a középpontban.

Természetesen a Star Wars Battlefront 2-ből ezúttal sem hiányoznak majd az intenzív többjátékos ütközetek, melyekben a Birodalom és a Lázadók oldalán egyaránt felfedezhetjük a harcokat, de részt vehetünk űrcsatákban, irányíthatunk híres gépeket, jól ismert karaktereket, mindezt rengeteg újdonság társaságában, sőt mi több, ezúttal akár kooperatív módban is megtapasztalhatjuk már a legjobb Star Wars akciójáték élményét!

Jön világ legerősebb konzolja, egy hatalmas beautózható város és kis házi kedvencek.

Xbox ONE X

A Microsoft bejelentette a korábban Scorpio néven ismert Xbox One X-et, mely 6TFLOPsal és 12 GB RAM-mal nem csak a legerősebb konzol jelenleg a piacon, de egyben a legkisebb Xbox One modell is. Egy ilyen erőműhöz profi hűtés kell és az Xbox One X a konzolok történetében először folyadékhűtéssel biztosítja, hogy soha ne melegedjen túl a gép.

A konzol emellett visszafelé kompatibilis lesz az összes Xbox One és Xbox One S játékkal és kiegészítővel, ami a váltáson gondolkodók részére lesz jó hír. A natív 4K támogatás mellett  a gép képes lesz felskálázni az Xbox One játékokat, valamint megbírkózik a visszafelé kompatibilis Xbox 360 és Xbox Classic címekkel is, így a régi nagy kedvencek is új fényben tündökölhetnek.

Need for Speed Playback - PS, PS4, Xbox ONE

A Need for Speed : Payback a korrupt szerencsejáték paradicsomba kalauzol el, Fortune City-be. A sok történeti elemmel átszőtt Payback a Las Vegas-t idéző Fortune Valley-be kalauzol el, ahol a szerencsejátékot, a rendőrséget, a korrupt üzelmeket és gyakorlatilag az egész várost a The House nevű alvilági csoportosulás irányítja. Feladatod a szervezet leállítása lesz, melyhez rengeteg verseny, autós üldözés és izgalmas átvezető jelenet vezet majd el.
 
​Fortune Valley a látványos városi szakaszok mellett kiterjedt városon kívüli úthálózattal rendelkezik, sőt akár off-road is folytatódhat a versenyzés a különféle hegyvidékek, kanyonok és sivatagi szakaszok valamelyikén. A single player mód mellett minden eddiginél szélesebb multiplayer lehetőségek állnak a rendelkezésedre hála a megújult Autolog funkcióknak.

The Sims 4 Cats and Dogs - PC

A The Sims 4: Cats & Dogs kiegészítővel most végre a legcukibb háziállatokkal bővítheted a legnépszerűbb életszimulátor élményét, kedvenc simjeiddel ugyanis már egy aranyos kutyust vagy egy édes kiscicust is örökbe fogadhatsz. A kiegészítőben helyet kapott Create A Pet opcióval megalkothatod a személyiségedhez leginkább illő kisállatot. Beállíthatod fajtáját, méretét, de mindezen felül még belső tulajdonságait is, hiszen ki szeretne otthonába egy harapós kutyát vagy egy mindent szétkarmoló macskát?

A The Sims 4: Cats & Dogs ezen felül rengeteg új küldetést és lehetőséget is kínál újdonsült kisállataid mellé, így sétáltathatod őket, foglalkozhatsz velük, új dolgokat taníthatsz nekik, sőt mi több, felcsaphatsz állatorvosnak is, így minden egyes nap új kihívásokkal találkozhatsz majd.

Sonic Forces - PS4, Xbox ONE, Switch

Sonic, a játékipar legendás kék sündisznója újabb kalandra hívja rajongóit. Doctor Eggman ismét rossz fát tett a tűzre, Shadow the Hedgehog, Metal Sonic, Chaos és Zavok segítségével ugyanis uralma alá hajtotta az egész világot.

Hősünk oldalán így most az lesz a feladatunk, hogy felvegyük a kesztyűt Doctor Eggmannel és hadseregével, akiket hol ügyességünkkel, hol speciális képességünkkel, hol egy csipetnyi akcióval kell eltakarítanunk az útból, miközben a boss harcok során minden leleményességünkre szükségünk lesz majd.

A Sonic Forces legnagyobb erénye, hogy a régi és az új rajongóknak egyaránt kedvezni szeretne, ezáltal míg néhány pályát a klasszikus platformerek sajátosságaival élhetünk át, addig a többit a Sonic Unleashed és a Sonic Colors részeként megismert 3D-s akciózással teljesíthetünk majd egyedül vagy barátaink oldalán.

Super Lucky's Tale - Xbox ONE

Folytatással gyarapodik az utóbbi évek egyik legjobb Banjo-Kazooie klónjaként megismert Lucky’s Tale, amely stílusosan Super Lucky’s Tale címmel folytatódik tovább, a főszerepben Lucky-val, a vidám kis rókával, aki az új kalandban nővére segítségére siet, hogy együtt szerezzék vissza Jinxtől, a titokzatos gonosztól a Korok Könyvét.

A Super Lucky’s Tale egy klasszikus 3D-s platformer, amely a rajzfilmes grafika mellett sok-sok kedves karaktert vonultat fel, miközben hősünkkel szabadon körbeugrálhatjuk a pályákat, új barátokat és ellenségeket szerezhetünk, rengeteget harcolhatunk, ügyeskedhetünk és természetesen gyűjtögethetünk is.

Egyetlen játék jön a héten, senki nem mert szembe szállni vele. :) A Call of Duty legújabb része vissza kanyarodik a gyökerekhez és újra a II.Világháború lesz a had szintér.

Call of Duty World War II - PC, PS4, Xbox ONE

A sorozat legújabb World War II epizódjában az amerikai hadsereg katonájaként a D-Napon érkezünk Európába. A társaink oldalán felszzük fel a harcot a náci Németországgal szemben. A Call of Duty: WWII-ben Európa legnagyobb csatáit élhetjük át az 1944-es és 1945-ös esztendőből. Páratlan realizmussal átitatott kampányban van lehetőség megtapasztalni a nagy háború intenzív és brutális mivoltát filmszerű ütközetek által, amiket korhű fegyverekkel és felszerelésekkel élhetünk majd át.

Mint a sorozat korábbi epizódjaiban, úgy a Call of Duty: WWII-ben sem kell mellőznünk az egyjátékos kampány mellett a változatos multiplayer ütközeteket, melyek között a hagyományos kompetitív csatákon túlezúttal is megtalálható lesz a Zombies játékmód, benne zombikká változott katonákkal, és túlélésre koncentráló küzdelmekkel.

 

Ahéten érkező játékok közül két cím emelkedik ki. A két év után új résszel jelentkező Assassin's Creed és a Wolfenstein, amiben amerikában kell rendet rakni.

Assassin's Creed Origins - PC, PS4, Xbox ONE

Az Assassin’s Creed-sorozat legújabb epizódja a távoli Egyiptomba, a piramisok és a fáraók korába repít el minket. A föszerepben Bayek, egy ifjú orgyilkos aki bebizonyítja, hogy a Testvériség és a Templomosok közötti harc évszázadokkal ezelőtt kezdődött. Az Assassin’s Creed Origins minden elemében a korábbi epizódokból megismert sajátosságokat álmodja tovább, ezáltal szabadon bejárhatjuk majd a Nílus völgyét, megismerhetjük a piramisok titkait, a számtalan mellékküldetés mellett pedig egy összetett sztorira felépített küldetésrendszer is vár majd ránk, többségében célszemélyek likvidálásával és értékes ereklyék kutatásával a középpontban.

Az Assassin’s Creed Origins természetesen messze nem csak az egyiptomi környezettel kíván újítani, hiszen a játékmenet terén is sok frissességet garantál! A készítők átalakították benne a harcrendszert, és a minden eddiginél összetettebb történet mellett szerepjátékos elemek egész sorát valósították meg, sőt mi több, Bayek mellé egy irányítható sast is elérhetővé tettek, akinek óriási hasznát vesszük majd a küldetések teljesítésekor.

Wolfenstein II - The New Colossus - PC, PS4, Xbox ONE

A Wolfenstein II: The New Colossus pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész a New Order befejeződött. A hatvanas évek Amerikájába enged betekintést, ám BJ Blazkowicz mellett Frau Engel is visszatér és bosszúszomjasabb, mint valaha...

Ikonikus helyszíneken kell harcolni a nácik ellen, mint Roswell álmos kisvárosa, Új-Mexikó, New Orleans lápvidéke, vagy épp a poszt-nukleáris Manhattan. A sorozatra jellemző fegyverarzenál természetesen a New Colossusban is jelen van. Robbantsd apró darabokra az ellenfeleid a Laserkraftwerk intenzív lézerágyújával, oszlass tömeget a Dieselkraftwerk gyorstüzelő gránátvetőjével vagy vesd bele magad a közelharcba a különleges csatabárdok segítségével.

Elex - PC, PS4, Xbox ONE

A Gothic-sorozat alkotóinak legújabb szerepjátékában lehetőségünk nyílik egy névtelen és kezdetben nincstelen hős oldalán megmenteni az egész világot.

Az ELEX története Magalan poszt-apokaliptikus világába vezet minket, ahol a mágia és a varázslat ugyanolyan jól megfér egymás mellett, mint a sci-fi művekre jellemző hatalmas gépek és robotok. Ezt a világot eltérő célú frakciók szakították darabokra, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy újra elhozzuk a békét.

A hagyományos akció-szerepjátékok legszebb hagyományait felvonultatva az ELEX-ben hősünk oldalán felkereshetjük az összes frakciót, izgalmas küldetéseket teljesíthetünk, fejlődhetünk, új fegyverekre és felszerelésekre tehetünk szert, szabadon felfedezhetjük az egész világot, végezetül pedig meg kell találnunk a célunkig elvezető igaz ösvényt.

Super Mario Odyssey - Switch

A Nintendo Switch első igazi belsős platformjátéka érkezik meg a Super Mario Odyssey képében, mely eddig sosem látott grafikai minőségben mutatja meg mindenki kedvenc vízvezeték szerelőjének vadonatúj kalandjait. A teljesen három dimenziós játékmenet színpompás helyszínekre vezet el, ahol minden ügyességedre és Mario vadonatúj képességeire is szükséged lesz ahhoz, hogy ennek az odüsszeiának a végére érj... ráadásul a látványos pályákon Mario varázslatos fejfedőjével szinte minden ellenfél és tereptárgy alakját vagy képességeit felveheted, így a kihívások megoldása sosincs kőbe vésve, minden a kreativitásodon múlik!

Just Dance 2018 - PS4, Xbox ONE, Switch, Xbox 360, PS3

Újabb évaddal, minden eddiginél több újdonsággal és páratlanul friss tartalommal tért vissza közénk a világ legjobb táncolós ritmusjátéka, amelyben ismét lehetőséget kapunk arra, hogy különféle ismert slágerekre táncoljunk, komplett koreográfiákat sajátítsunk el, és összemérjük tudásunkat barátainkkal, vagy a világ túlsó felén élő táncosokkal.

A Just Dance 2018 ehhez a legjobb slágereket biztosítja majd a talpunk alá, ezáltal olyan ismert előadók dalaira tanulhatjuk el a fokozatosan nehezedő mozdulatokat, mint Bruno Mars, Jamiroquai, Shakira, Beyoncé vagy Ariana Grande.

Rugby 18 - PC, PS4, Xbox ONE

Az amerikai foci egyik kicsit finomabb változata az első sorban a volt Brit gyaratokon játszott Rugby. A Rugby 18 tartalmazza világ legnagyobb bajnokságait és csapatait. Egyedi játékos statisztikák, taktikai lehetőségek, technikai képességek. Többféle játékmód többek közt karrier, szezon és saját csapat készítés.

 

Érkezik PS 4-ra Az Autó Verseny, Cartman és barátainak újabb sztorija, valamint a pankrátorok újabb évadja.

Gran Turismo Sport - PS4

A Sony és a Polyphony Digital legendás autós játéka új epizódja megérkezett PlayStation 4-re. Az exkluzív, csak erre a gépre megjelenő játék minden eddiginél realisztikusabb élményeket, látványvilágot garantál a rajongók számára, beleértve a VR-t is.

A Gran Turismo Sport a nagy elődökhöz hasonlóan a FIA, avagy a Nemzetközi Autósport Szövetség közbenjárásával készült. Ez garancia arra, hogy az egyes autók külső- és belső kinézete, valamint viselkedése és tulajdonságai egyaránt megfelelnek a valóságnak. A GT Sport továbbra sem árkád száguldozás, hanem reális vezetési élményt kínál, így az összes vezetési képességre, reflexekre szükség lesz. A pályák tekintetében sem hanyagolták el a részletességet. A legismertebb pályákat az utolsó négyzetcentiméterig lemodellezték és a népszerű Nürburgring Nordschleife mellett új helyszínek is bekerültek, mint pld. a Tokyo Expressway. Összesen 130 autó és 30 versenypálya vár.

A Gran Turismo Sport legnagyobb újdonságként érkező Sport mód, amelyben a FIA által jóváhagyott két bajnokságon belül kell majd a dobogó legfelső fokára állni, miközben összemérhetjük tudásunkat akár a világ másik részén élő játékosokkal is. A játékmódhoz ráadásul hivatalos versenyhétvégék is tartoznak majd, amelyeket a GT Sport Live által lehetőségünk nyílik élőben követni, és a legjobbaktól eltanulni néhány praktikát.

South Park - The Fractured But Whole - PC, PS4, Xbox ONE

Az egyik legnépszerűbb felnőtteknek szóló rajzfilmjből készült legújabb játékban a szuperhős képregények / filmek kliséit veszi górcső alá és fordítja ki cinikus és végtelenül szórakoztató stílusban.

A játék elején megalkotható a saját karakter és kosztüm, ki kell egészíteni az egyedi eredettörténettel és szuperképességekkel. A széria ikonikus szereplőihez csatlakozva kell egy igazán ütős csapatot összehozni. A város rengeteg új, felfedeznivaló helyszínnel bővült. Az éj leszálltával pedig a szuperhős alteregó végre kibontakozhat. Változott  harc rendszer. Sokkal taktikusabb és a helyszínek adottságait  is figyelembe kell venni, sőt az idő is manipulálható az új szuperképességekkel.

WWE 2K18 - PS4, Xbox ONE

Az Amerikában igen népszerű, és a föld többi kontinensén is sok rajongóval rendelkező sportnak is megérkezett az idei kiadása. Frissített szereplők és kisebb változtatások a realisztikusabb meccsekért.

Új résszel gyarapodik a legismertebb fantasy világ és  a sötétséggel lehet szembe nézni a héten.

Middle-Earth Shadow of War - PC, PS4, Xbox ONE

Középfölde világában járva Talion bőrébe bújva kell felvenni a harcot a gonosz csatlósaival. Természetes a Shadow of Mordor nyitott területei visszatérnek, így a Shadow of Warban is lehetőség van eltérni a fő küldetéstől, hogy felfedezd a hatalmas bejárható pályarészeket. Eltérően az első rész hack & slash jellegű harcrendszerétől wz   a rész elmozdul az akció RPG-k irányába, így személyesebb és taktikusabb küzdelmeket téve lehetővé.

A mestereséges intelligencia zavartalan működéséről a Nemesis rendszer gondoskodik, így minden ellenfél saját személyiséggel bír. Játék stílusoddal ráadásul a körülötted lévő embereket is képes vagy befolyásolni, ezzel hűséges követőeket vagy rosszakarókat gyűjtve magad köré. Sok felfedezni való vár újra Középföldén.

The Evil Withn 2 - PC, PS4, Xbox ONE

Shinji Mikami és a Tango Gameworks tehetséges csapata jóvoltából a The Evil Within 2 új szintre emeli a pszichológiai izgalmak és a túlélő horror egyedi módon való összeolvasztását.
 
Sebastian Castellanos nyomozót irányítod, akinek élete éppen mélyponton van. Azonban mikor lehetősége nyílik, hogy megmentse lányát, tétovázás nélkül lép be egy rémálmokkal teli világba, ahol fel kell fedeznie egy valaha idilli városka eredetét, hogy visszahozza gyermekét.

Rejtőzködj az árnyékban és próbáld meg csapdákkal tőrbe csalni a groteszk és veszélyes ellenfeleket vagy támadj nyílpuskával, illetve egyéb lőfegyverekkel... ha rendelkezel hozzájuk elég lőszerrel. A The Evil Within 2-ben soha nem érezheted magad biztonságban, hiszen minden helyszín újabbnál újabb és rémisztőbbnél rémisztőbb szörnyűségeket tartalmaz.

Konzol/PC Játékok

 

Konzol és PC játékok széles választéka. A népszerű, keresett címek mellett ritkább és régebbi játékok is. Hiányzó darabok rendelésre is.

A legfrisebb játékok már a megjelenés napján elérhetőek. Az alap verzión túl a speciális, gyűjtői kiadások is. Előjegyzési lehetőség.

Xbox és PlayStaton gépek többféle verzióban. Számítógépek igény szerint. Kiegészítők és kellékek.

Az új gépek és játékok mellett használtakkal is foglalkozunk. Vásárlással és eladással egyaránt. A beadott gépeket, játékokat a vásárlás előtt leellenőrizzük, leteszteljük és beszámítjuk vásárlásba vagy készpénzben kifizetjük.

Szerviz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére meghibásodott konzolok, számítógépek helyrehozatalához.